Herbruikbaar blikje voor DIY Hard Seltzers

Geinige campagne. Tito’s in een blikje… een leeg herbruikbaar blikje (met schroefdop) van 20$ waarin je je eigen Hard Seltzers kunt mixen. 

‘Tito zit in een herbruikbaar blikje,’ voeg alleen nog wat spa rood en wodka toe

Is je al opgevallen dat er steeds meer mixblikjes te kooop zijn bij supermarkten? Kant-en-klarecocktails, in vakjargon ‘ready to drinks’ (RTD’s) zijn populair. Je zou denken dat elk alcohol merk staat te popelen om hun favoriete cocktail mix te lanceren. Maar voor Tito’s Handmade Vodka is dit juist een reden om niet mee te doen aan de rage van ingeblikte cocktails. In plaats daarvan doen ze het tegenovergestelde. 

Het wodka-merk verkoopt een volledig leeg blikje dat klanten aanmoedigt om ingeblikte cocktails te maken, naar eigen smaak. Een (leeg) herbruikbaar blikje drank? Nee dit is geen vertraagde 1 april grap. Inspelend op duurzaamheid en de nieuwste alcohol trend: hard seltzers is dit het perfecte premium voor een geinige campagne.

Duurzaam

Het stevige blikje is dubbelwandig (voor extra isolatie) en biedt ruimte aan 30 ML drank. Het is voor een beperkte tijd te koop in Tito’s online winkel. De netto-opbrengst wordt gedoneerd aan goede doelen die het bedrijf ondersteunt. Bij het afrekenen kun je een van de vijf goede doelen selecteren, zoals American Farmland Trust en Meals on Wheels America, die ten minste 25 procent van de prijs zullen ontvangen.

tito herbruikbare blikjes hard seltzer DIY campagne
Tito’s herbruikbaar blikje (met schroefdop) van 20$

Zomer gadget

Een afsluitbaar en herbruikbaar blikje lijkt mij sowieso een toffe gadget voor slijterijen om te verkopen. Maar het kan ook een perfect zomers premium zijn dat je cadeau krijgt bij aankoop van een extra grote fles sterk. Zo neem je op een stijlvolle manier je eigen baco of gin tonic mee naar het park.