Selfie Ring Led Lamp bedrukken met je logo

Vanity ring lights: populair telefoon gadget als ideaal promo of relatiegeschenk

Dankzij Selfie Ring Led Lamp maak je mooiere selfies én zul je stralen op zoom-vergaderingen!

Een tijdje geleden meldden wij al, dat de verkopen van valse wimpers en mascara sinds de lockdown fors stijgen. Sommige medewerkers begrijpen, dat sprekende ogen tijdens zoom-vergaderingen extra opvallen, als ze stralen tussen tien tot twintig saaie kleine kopjes op het beeldscherm van je klant of afdelingschef. In de VS pakken de videovergadertijgers en – tijgerinnen het nóg professioneler aan.

Selfie Ring Led Lamp: vanity light ring 

Vaak is iemand die je ‘live’ ziet veel aantrekkelijker dan een pasfoto zou doen vermoeden. Er is een reden waarom we er in het echt beter uitzien dan op een foto of filmpje – tenzij die door een professional in een studio gemaakt worden.

Helaas zijn veel ontmoetingen dezer dagen ‘online’, en niet zelden vul je slechts één van vele vakjes op een beeldscherm. Zorgvuldige make-up helpt daarbij, maar slechts weinig zoom-vergaderaars denken bewust aan de belichting van hun smoelwerk. Tegenlicht is uit den boze – tenzij je er door omstandigheden niet uitziet natuurlijk – maar doffe uitstralingen en duister beeld zijn eerder regel dan uitzondering.

Optimale belichting voor foto’s en selfies

En dat is waar de zogenaamde ‘vanity light ring’ een oplossing blijkt te bieden. We kennen de ‘vanity mirror’, bij ons de make-upspiegel geheten – ‘vanity’ is ijdelheid. Deze heeft niet zelden een lichtrand, om beter eventuele onvolkomenheden in de huid te kunnen determineren en repareren. De vanity light ring daarentegen helpen je gezicht van alle kanten optimaal te belichten, waardoor je er ‘op camera’ meteen veel beter uitziet.

selfie telefoon gadget lamp perfecte belichting

Laat je licht maar schijnen!

Zo is er de Neewer ringverlichtingsset; voor $99 krijg je een witte en een oranje filterset, een camera- / telefoonhouder, een statief en nog wat accessoires. Je kunt deze set niet alleen gebruiken om nog beter voor de dag te komen tijdens je Zoom-vergaderingen, je kunt er ook van die die warme selfies mee maken. Of professionelere vlogs! 

Lees ook:  Zo zien de Facebook brillen van Ray-Ban eruit

Gaaf beauty & fashion cadeau

Wil je het simpel houden, dan is er een mini selfie ring, die je voor een paar euro gewoon op je telefoon schuift. Hij past in je tas, en is overal te gebruiken. De ring van licht werkt uitstekend op vrijwel elk apparaat, je kunt je professioneel belicht opnemen met je telefoon, laptop of tablet. De selfie led lampjes ring heeft 3 lichtniveaus: Laag – Midden – Hoog afhankelijk van het gebruik.

BOL.com heeft een hele range van vanity ring lights in de aanbieding. Ook een leuke verrassing, als je op zoek bent naar een gaaf influencer geschenk idee. Of voor merken in de cosmetica, beauty en fashion industrie.

selfie ring led lamp bedrukken met logo gaaf relatiegeschenk gadget