Coronaproof notitieboek bedrukken?

YASS!!! Vanaf vandaag is het mogelijk om op absorberende materialen zoals papier en karton een antibacteriële coating aan te brengen. Gun je klant een super veilig notitieboek die ziektekiemen continu en permanent doodt!

antibacteriele coating notitieboek smetvrees
Notitieboekjes met een antimicrobiële coating

Bedrukken: coronaproof notitieboek. Want, antimicrobieel is nu hot! 

In deze besmettelijke tijden is elke extra functionaliteit zeer welkom, die de kans op verspreiding van ziektekiemen vermindert – zo niet onontbeerlijk. Geen wonder dat ook de relatiegeschenken sector inspeelt op angsten die leven onder de consumenten, en dus onze relaties. Stijlvol bedrukte notitieboeken die goed ontworpen zijn, worden voor een lange tijd gebruikt. Gelukkig is er nu een oplossing!

Alles wat door verschillende handen gaat of ‘gewoon op een vergadertafel’ staat, dient mogelijk als ‘transporter’ voor ziektekiemen zoals bacteriën, virussen, sporen of schimmels.

Notitieboekjes met een antimicrobiële coating

Wat dacht je van antimicrobiële notitieboekjes? Super goed te bedrukken of personaliseren. Ook in deze digitale tijden blijft het bij de hand hebben van een boekje om even wat data en details in te schrijven populair – niet iedereen doet dat op de telefoon of tablet. Niet zelden gaan dergelijke boekjes van hand tot hand ( “Mag ik die ff lenen?”) en daarmee wordt zo’n boekje een potentiële verzamelplaats voor ziekteverwekkers. 

Notitieboekjes met een antimicrobiële coating zijn dan ook reuze veilig. Ze kunnen een reductie van tot wel 99,5% bewerkstelligen. De Duitse leverancier Myrix levert deze boekjes.  De hun speciale coating is uniek in de wereld en de werkzaamheid is klinisch getest en bevestigd door het Fraunhofer Instituut. Vanzelfsprekend kunnen omslagontwerp en de layout van de pagina’s  worden aangepast aan de wensen van de besteller. 

Lees ook:  Sneakers bedrukken

Meer antibacteriele geschenken…

In ons land leveren distributeurs al jaren antimicrobiële balpennen, die zonder gevaar door meerdere mensen gebruikt kunnen worden ( “Wie heeft mijn pen gejat!”). Natuurlijk de hygiënesleutel, een inmiddels beruchte deuropener/sleutelhanger/smart tool van messing of koper. Verder vind ik polsbandjes met desinfecterende handgel spray en antimicrobiële sportkleding, maar verder (nog) niets. 


Wie heeft er nog een lumineus idee waardoor een relatiegeschenk nóg veiliger/aantrekkelijker wordt? Op welk artikel kan zinvol een antimicrobiële coating worden aangebracht? Let me know!