Modulaire telefoonhoesjes + accessoires van Nolii

Eindelijk eens mooie accessoires voor je telefoon

Het Londense Nolii heeft zojuist een fraaie collectie modulaire telefoonhoesjes gelanceerd. De smartphone-accessoires schitteren door hun minimalistisch design.

Het gaat om een modulaire ‘familie’ van hoesjes, kabels, batterijen, pasjeshouders, fitness armbanden en opladers. Al deze elementen kun je aan elkaar vastklikken via een gepatenteerde ‘click-lock’ vergrendeling. Een echte smart gift dus.

Onderscheidende gadgets

Volgens Daniel Barnes, designdirecteur van Nolii. zijn problemen en probleempjes in de dagelijkse praktijk van de klant de basis voor elk ontwerp van Nolii. “We noemen deze benadering ‘human-first’, en we denken dat dit ons onderscheidt van de rest!” 

Het gepatenteerde Click Lock Couple Case-systeem kenmerkt zich door een siliconen smartphone-hoesje met een ruitvormig verdikte rand op de rug, waarin een aantal extra componenten kunnen worden vastgeklikt. 

De eerste serie bestaat uit de Couple Case als zodanig, de Couple Fitness Band, de Couple Battery, de Wallet voor kaarten en de nooit-in-de-war Loop-kabel. Elk van deze producten heeft hetzelfde strakke design ( van Benjamin Hubert) . “Een goed ontwerp ontstaat als je weet wat je weg moet laten en niet alleen wat je moet toevoegen”, aldus Barnes. 

Bedrukken?

Helaas verkopen ze op dit moment nog géén branded items als relatiegeschenk, vertelden ze me toen ik naar de mogelijkheden vroeg… Maar dat maakt het geen minder leuk relatiegeschenk idee.

Lees ook:  Zo zien de Facebook brillen van Ray-Ban eruit