Zo Transformeer je een merknaam of logo in hippe LED Lampen met een retro gloeilamp look.


Super vet. Elk merk dat iets te maken heeft met inspiratie, interieur, home & living, design of fashion kan hier goed mee wegkomen. Deze retro logo led lamp is een moderne lookalike van de ouderwetse gloeilamp. Met een custom led gloeidraad, maak je van deze hippe led lamp een super trendy relatiegeschenk!

led lamp logo relatiegeschenk vintage gloeilampled lampen met logo relatiegeschenk vintage gloeilampunieke led lamp logo relatiegeschenk vintage gloeilamp

Unieke logo led lamp

Nostalgie is één van de drie belangrijkste relatiegeschenk trends van 2018. En daar sluit dit originele relatiegeschenk idee natuurlijk perfect op aan. De D-SIGN Light is een unieke LED-gloeilamp met een letter, logo of symbool. Ontworpen om elke ruimte op te lichten met een vleugje inspiratie. Hij is niet alleen voor hipsters, en ook nog dimbaar. Eindelijk een goed alternatief voor de bedrukte zaklampen, kaarsjes met kerstmis en weet ik veel wat niet meer voor oubollige relatiegeschenk lampjes er zijn. Meer info: Kickstarter.

Lees ook:  Hoe ontwerp je duurzame relatiegeschenken?

Geschreven door

Sebastiaan Spits

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat. In het verleden ben ik zelf jarenlang actief geweest in de relatiegeschenkenbranche, dus ik ken de uitdagingen en kansen als geen ander.