Kattenkwaad kunst op kantoor

Een gedurfd relatiegeschenk idee: deze kat met gouden ballen lamp.

De kat met gouden ballen en lichtgevende ogen heet Jobby The Cat. Ben je op zoek naar een kunstzinnig geschenk? Deze design lamp is een stijlvol en gedurfd cadeau voor je zakenrelaties.

Smeets (1969) en Nynke Tynagel (1977) vormen samen het Belgisch-Nederlands kunst- en designcollectief Studio Job, berucht om gedurfde producten op de grens van design en kunst.

Inspiratie

In 2013 kwamen zij met een serie bronzen katten met lichtende ogen, gebaseerd op hun eigen katten Paula en Jambe Blanche. Het zijn geen poesjes om zonder handschoenen aan te pakken: ‘Cat Fight’ laat een fel gevecht tussen de twee katten zien, Cat Attack, Cat Swipe, Cat Hiss en Black Cat beelden elk een enkele agressieve kat uit.

Katten … Volgens mij zijn het autistische beesten, die zich weinig aantrekken van de gevoelens van andere wezens.

Job Smeets
Seletti Cat lamp kat met gouden ballen en lichtgevende ogen kunst op kantoor
Image rights: Photography by A. Millot

“Katten kunnen behoorlijk meedogenloos zijn,” zei Job Smeets destijds. “Volgens mij zijn het autistische beesten, die zich weinig aantrekken van de gevoelens van andere wezens. Ze vermoorden vogels, vlinders, muizen, soms een mol – en toch laten we ze in ons eigen bed slapen!”

Betaalbare kunst

Seletti Cat lamp, de minst vervaarlijke van het stel, was de inspiratie voor een samenwerking tussen Studio Job en Seletti met als resultaat een betaalbare zwartekatsculptuur – die net als het origineel bronzen testikels heeft als aan- en uitknop!

betaalbare kunst kantoor kat lamp gouden ballen kunst relatiegeschenk

Origineel zakelijk cadeau

Het is een gedurfd relatiegeschenk idee voor bedrijven met gevoel voor humor en design. In elk geval een geschenk dat niet snel zal worden vergeten! Ik vind het een origineel zakelijk cadeau.

Lees ook:  Cake met je logo bedrukken

Goudkleurige kloten en lichtgevende ogen

De Seletti Cat lamp is voorzien van 2 goudkleurige kloten en lichtgevende ogen. De lampjes kun je dimmen, en er zit geen snoertje aan. Er zit een accu ingebouwd die 30 uur meegaat. Het voordeel hiervan is dat je deze opvallende kat met gouden ballen lamp gemakkelijk overal kunt neerzetten. Opladen kan met een meegeleverd USB-kabeltje. Koop de lamp online bij Ditverzinjeniet.nl

  • Design lamp in de vorm van een kat, in wit of zwart
  • Lichtgevende ogen met ledverlichting (0,06W, 3300K)
  • Dimbaar licht via de goudkleurige testikels
  • Oplaadbaar via USB (wordt inclusief kabel geleverd)
  • Batterijduur met volle accu: 30 uur
  • Afmeting: 46 x 12 x 20,7 cm