Interactive Cloud Lamp

Een wollig maar prijzig hebbedingetje

De Interactive Cloud Lamp zorgt voor een onweersbui in huis

Als geen ander volk zijn wij gefascineerd door wolken –  zie onze landschapsschilders, die bij gebrek aan indrukwekkende ‘sublieme’ bergen en rotsen al eeuwen hun toevlucht nemen tot luchtkastelen die door een helderblauw uitspansel zeilen.

In de cloud

Als we, nóg subliemer, vooral houden van onweer en bliksem, kunnen we nu naast, of boven, die schilderijen een  Interactive Cloud Lamp hangen die de bijbehorende sensaties heel natuurgetrouw oproept – op afroept. 

  • Stijlvolle design gadget voor op kantoor.
  • Gave eye catcher voor in huis. 
  • Origineel relatiegeschenk voor bedrijven die gaan werken in de cloud.

Richard Clarkson

Richard Clarkson Studio is een in Brooklyn gevestigd kunst- en designlab met een focus op het hemelse is de ontwerper van dit fraaie hebbeding. Eerder werden ze bekend met design geïnspireerd op de Aurora Borealis en op sterrenbeelden; in 2016 kwamen ze met de RGB Cloud, een kunstwerk dat reageerde op muziek. Nu is daar een heuse onweerswolk bijgekomen.

Zorg voor een echte storm in huis. Deze schitterende design lamp van Richard Clarkson reageert op de bewegingen en geluiden om zich heen:

Er komt natuurlijk een handige afstandsbediening bij, zodat je het licht uit kunt doen alvorens de bliksemshow te starten.

Wat kost de Interactive Cloud Lamp?

De wolk meet ongeveer 40 bij 37 bij 20 cm en moet wel met een (ophang)draad worden gevoed – echt zweven doet hij voorlopig nog niet. De Cloud Lamp kost normaal $ 690, maar op het moment van schrijven is hij beschikbaar met 8% korting, voor slechts $ 629,99. Hou je wel van dat soort geintjes? Check dan ook deze kat met gouden ballen lamp.

Lees ook:  Kinetische oplader / powerbank

Tip: Je kunt deze interactieve onweer wolk lamp ook gemakkelijk zelf maken.