4 geinige cadeau ideeën van MoMa

Al deze coole cadeaus zijn online te koop bij de MoMa Design Store.

Klassieke cadeaus zoals een schaakbord maar dan geinig uitgevoerd

Duistere tijden of niet, er zijn toch leuke nieuwe dingetjes te bedenken om je collega of klant te bedanken. Een kunstig schaakspel, gek symbolisch kado, grappige bureaulamp en stijlvolle leren muismat inclusief draadloze laadfunctie!

1. Keith Haring Schaakspel

Keith Haring is een van de meest gevierde kunstenaars van de late 20e eeuw. Zijn ontwerpen zijn, ook lang na zijn overlijden in 1990, populair gebleven. Dit schaakbord geeft met zijn geheel eigen stukken een leuke draai aan het traditionele schaakspel. Train je brein met het edele schaakspel. Want het stimuleert je geheugen en versterkt ruimtelijke en analytisch denkvermogen.

design schaakset keith herring
Keith Haring Schaakspel

2. Octagon Draagbare bureaulamp

Het Moma heeft trouwens ook prachtige bureaulampen. En aangezien bureauartikelen weer in de mode zijn, is dit niet alleen een stijlvol cadeau. Deze draadloze, oplaadbare lamp is even functioneel als opvallend en heeft een verstelbare achthoekige voet en aanraakgevoelig LED-licht met vier verschillende helderheidsniveaus. Ze verkopen er ook de Heng Balance lamp kun je er ook vinden.

moma design houten bureaulamp octagon led
Octagon Draagbare bureaulamp

3. Visible Marker THANKS Object van Allan McCollum

Bedankjes zoals de Visible Markers zijn het perfecte voorbeeld van symbolische relatiegeschenken. Een object dat zijn betekenis verkrijgt door het proces van uitwisseling. Het dient als een constante herinnering aan het belang van het geven en ontvangen van dankbaarheid en waardering. Presenteer dit bescheiden aandenken aan collega’s, leveranciers of klanten als blijk van dank.

moma design symbolisch bedankje geinig idee
Visible Marker THANKS Object van Allan McCollum

Draadloze oplader en muismat

Zelfs wanneer je op bezig bent op je computer werkt, is het handig om je telefoon bij de hand te houden. Dankzij deze slimme draadloze oplader en muismat bespaar je ruimte op je bureau. Het veganistische leer en de antislip-basis zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Ben je ook een fan van luxe leren muismatten?

Lees ook:  30 seconds borrelpakket
draadloze lader en muismat van leer
Draadloze oplader en muismat van veganistich leer

MoMa

Museumwinkels en musea zijn een prima bron van inspiratie als je niet weet wat je cadeau moet doen. Design geschenken zijn wellicht iets duurder. Maar daardoor ook origineler: en de kans is groter dat je ontvanger deze nog niet heeft. Ik wil je dan ook graag adviseren om vaker een museum te bezoeken, als je dat nog niet deed.