Bijzonder design relatiegeschenk lamp met magnetische schakelaar

Een low-tech oplossing met high-tech feel. Hele betaalbaalbare design lamp: leuk voor op kantoor of thuis.

Super vette design lamp met magnetische schakelaar tussen twee zwevende ballen!

Met de Heng Balance Lamp geef je een bijzonder relatiegeschenk. Stijlvol en origineel door de magnetische balletjes die de lamp in- en uitschakelen.

Heng Balance Collectie

Eye catcher

De Heng Balance Lampen zijn eye-catchers. Ik vond ze op de PSI in Düsseldorf op de stand van de distributeur uit Bodegraven. Het deed mij heel even denken aan de Newtonpendel / Newton cradle. Een populair relatiegeschenk uit de jaren 80. Maar de Heng Balance Lamp heeft helemaal niks te maken met de derde wet van Newton.

De enige overeenkomst tussen deze twee relatiegeschenken is dat ze beide op een bureau passen, en dat kleine balletjes een belangrijke rol spelen in het vernuft.

Switching the light in mid-air


Li Zanwen

Want de Heng Balance Lamp is een spiksplinter nieuwe relatiegeschenk design lamp van Allocacoc DesignNest. Waar we ook de powercube aan danken. Lees hier alles over deze betaalbare design lamp. En waarom het een bijzonder relatiegeschenk voor bedrijven is.

Red Dot Award winnaar

Ontwerper Li Zanwen won de Red Dot Award en de Red Dot Award Best of the Best met de Heng Lamp. Hij vindt dat verbeelding het geheim is van inspiratie.

Hoe werkt het?

Je schakelt de lamp aan of uit door twee houten balletjes naar elkaar te brengen. Wanneer je het onderste balletje optilt zal deze door het bovenste balletje aangetrokken worden waarna het licht aan gaat. Doordat er magneten in de balletjes zitten, blijven ze zweven. Dat maakt dit relatiegeschenk zo bijzonder.

Lees ook:  Snowglobes bedrukken?

Geheime ‘magnetische’ schakelaar

Doordat de balletjes in de lucht blijven hangen, lijkt het alsof daar iets magisch gebeurt. De echte schakelaar is echter heel eenvoudig. Het zit verborgen in de voet van de lamp en is bevestigd aan het onderste koordje. Door de trekkracht van de bovenste magneet schakelt het trekkoordje de lamp aan.

Bijzonder relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Dan is deze design lamp een gaaf idee. Je kunt het hout of kunstof subtiel laten graveren met je logo. Het is het soort relatiegeschenk dat je klanten zullen waarderen. Want je kunt het op kantoor gebruiken, maar ook thuis in je eigen interieur.