Bierkrat koeler ijsblok

Met dit ijsblok hou je een heel krat bier uren lang koud. Super koele bier gadget!

Handige bier gadget nodig? Of ben je op zoek naar een geschenk voor een bierliefhebber? Ik ben fan van deze bierkrat koeler. Een geweldige uitvinding voor camping life, festivals, picnicks, zomer vakantie en de echte bierliefhebber.

Bierkrat koeler kopen

Deze bierkrat koeler is zeer geschikt om te bedrukken met je logo. Leuk item voor een zomer geschenk box. Privé nodig? Bestel dan deze chille bier gadget voor thuis. Top kwaliteit, (want made in Germany) en hij past in elke vriezer!

Hoe werkt het bierkrat koeler ijsblok

De ijsblok mal is zo ontworpen dat het perfect past rondom de flesjes in een bierkrat. Door de perfecte pasvorm wordt elke fleshals bedekt met ijs. Afhankelijk van de buitentemperatuur kan dit ijsblok je bierkrat tot wel 4 uur koel houden.

Hoe werkt die bierkrat koeler ijsblok maker

Specs bierkratkoeler

  • Past op standaard bierkratten met 0,33 liter bierflesjes
  • Een mal die bevroren is gevuld met water
  • Afhankelijk van de starttemperatuur koelt het ijs al je bier in 30 minuten af ​​tot 10 ° C
  • De sl-EISBLOCK is MADE IN GERMANY met en zonder bedrukking verkrijgbaar.
  • 32,7cm x 23,5cm x 6cm (past in vrijwel alle vriezers) Formaat pizzadoos, zeg maar.

bevriezen, koelen, genieten!sl-EISBLOCK

Bierkrat koeler uitvinder

Het bierkoeler ijsblok is een uitvinding van Stefan Limmer. Hij heeft het SL-ijsblok uitgevonden, en werd er beroemd mee dankzij Das Ding Des Jahres (bekijk uitzending op YouTube).

Stefan Limmer ( Sl-Eisblock Bier Koeler ) demonstreert zijn uitvinding bij Das Ding Des Jahres.

Heineken, Amstel, Grolsch, Hertog Jan en Jupiler

Een handige gadget / zomergeschenk voor festival of camping gasten. Het bierkrat koeler ijsblok is geschikt voor alle bierkratjes met een handvat in het midden. Dus het ijsblok past sowieso op kratjes van Heineken, Amstel, Grolsch, Hertog Jan en Jupiler. Denk je nu: ja oke, maar wel een best lomp ding? Dan is dit alternatief misschien beter: een stijlvolle design ijsblokjes maker.