PSI 2025

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PSI 2025

7 januari 2025 9 januari 2025

Gegevens

Begin:
7 januari 2025
Einde:
9 januari 2025
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.psi-messe.com

Organisator

Reed Exhibitions Deutschland GmbH
Telefoon
+49 211 90191-0
Site
Bekijk de site van Organisator

Messe Düsseldorf

Messeplatz Stockumer Kirchstraße 61
Düsseldorf, 40474 Duitsland
+ Google Maps
+49 (0)211 4560-01
Bekijk de site van Locatie
psi beurs foto dusseldorf
Beursvloer foto PSI Düsseldorf – Credits PSI / Behrendt und Rausch

PSI beurs in Düsseldorf: 925 exposanten, 17.342 vakbezoekers: Dit is Europa’s grootste vakbeurs voor promotionele producten

PSI staat voor Promotional Product Service Institute. Een zakelijk netwerk dat in 1960 werd opgericht en zichzelf ziet als de organisator en stem van de Europese industrie voor promotionele producten. De PSI biedt haar ongeveer. 6.000 aangesloten relatiegeschenk bedrijven – waaronder ongeveer 3.500 distributeurs – een reeks gespecialiseerde services waaronder deze vakbeurs.

7 goede redenen om de PSI beurs te bezoeken

Wil je een bezoek aan de PSI plannen? Dan vraag jij je misschien af waarom je deze vakbeurs zou moeten bezoeken? Ik heb daarom even de belangrijkste vragen voor je op een rij gezet.

Hoe internationaal is de PSI?

Met ongeveer 925 exposanten uit 38 landen en 17.342 bezoekers uit 85 landen, is PSI het internationale platform van de promotionele productenindustrie.

Kun je netwerken op de PSI?

PSI is meer dan alleen maar een productshow. Het is de plek waar PSI After Work promotionele producten voorstelt na een succesvolle dag op de beurs. Het is waar ze elkaar ontmoeten na het instellen van vooraf gemaakte afspraken met behulp van de PSI-matchmakingtool.

Zijn er seminars op de PSI?

De PSI wil discussies met vakgenoten en ontwikkeling van het vak stimuleren. Het PSI Institute kent bijvoorbeeld het Best Practice Forum. Nationale en internationale experts uit de promotionele productenindustrie delen hier hun real-world expertise exclusief met vakbezoekers.

Is de PSI een inspirerende vakbeurs?

Het antwoord op deze vraag is absoluut een ja. Deze relatiegeschenken beurs is een groot haptisch festival. Probeer, proef en test promotionele producen om hun onweerstaanbare aantrekkingskracht te ervaren. Dat klinkt een beetje overdreven, maar heel erg veel bezoekers komen toch elk jaar naar de PSI omdat ze inspiratie halen uit het overweldigende aanbod, de energie en ambiance.

Zijn en nieuwe producten op de PSI te vinden?

Zoek je de nieuwste promotionele gadgets? De PSI heeft ze. Ze zijn gloednieuw en ze verschijnen voor het eerst op PSI – de 50 productlanceringen van de PSI FIRST Club. Beursbezoekers krijgen de kans om te stemmen op hun favoriete kandidaat in de Peoples ‘Choice Award.

Wat is het product aanbod op de PSI beurs?

De PSI draait meer dan alleen om promotieproducten. De verschillende expositiesegmenten inspireren mensen op het gebied van signing, textiel, food, non-food, stationary, home & living, gifts en natuurlijk schrijfwaren. Exposanten bepalen nieuwe trends, presenteren hun nieuwe producten en geven vakbezoekers de mogelijkheid om uit de eerste hand de diversiteit van de sector te ervaren.

Wat mag ik niet missen als ik de PSI bezoek?

Duizenden exposanten, het is een overweldigende beurs qua oppervlakte en aanbod. Wat je niet wilt overslaan zijn de klainste standjes in het nieuwkomergebied. Een speciaal gedeelte op de beursvloer met uitvinders en nieuwe ideeën. Hier kun je contact leggen met producenten van de nieuwste innovaties en een ongekende pioniersgeest.

Lees ook:  PromZ Live 2021