Omyague Paris 2023

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Omyague Paris 2023

13 september 2023 @ 10:00 14 september 2023 @ 19:00

Een keer per jaar brengt OMYAGUE Paris alle spelers samen die essentieel zijn voor het opzetten van cadeauacties, om professionals effectief te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun projecten (loyaliteit, incentives, commerciële uitdagingen, congressen, seminaries, teambuilding, beloningsprogramma’s, enz… ).

Omyague Paris

Volgens eigen zeggen is de Franse beurs OMYAGUE “al 20 jaar dé inspiratiebron voor professionals in onze branche, die op zoek zijn naar een cadeau d’affaires d’exception”, oftewel een uitzonderlijk bijzonder relatiegeschenk.Omyage wil “alle actoren in de top van de sector bijeenbrengen, inclusief resellers, communicatie- en incentive-professionals, om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen rond de communication par l’objet en deze mede vorm te geven”.

De organisatie ziet zichzelf vooral als een business accelerator met als doelstelling het bevorderen van effectieve inzet van kwalitatieve relatiegeschenken door bedrijven en instellingen. Als netwerk van professionals in de branche, sinds september 2013 ook digitaal, verspreidt, deelt en zoekt Omagye kennis en ervaringen rond het bouwen, ondersteunen en versterken van relaties met alle stakeholders – met behulp van relatiegeschenken. Dat gebeurt via beurzen dus, maar ook cursussen en opleidingen en een tijdschrift.

Le Carrousel du Louvre

Als locatie heeft Omyague Paris gekozen voor een speciale plek midden in de stad Parijs. Le Carrousel du Louvre is een winkelcentrum van de Unibail-Rodamco-Westfield groep gelegen in het 1ste arrondissement van Parijs onder de omgekeerde piramide van het Louvre.

Niche-marktleider

OMYAGUE werd opgericht in 2001 en biedt inmiddels een uniek uitwisselingsplatform voor het exclusieve relatiegeschenk door high-end merken en relatiegeschenkprofessionals bij elkaar te brengen, zich aan elkaar te presenteren en knowhow te delen – en deals te sluiten natuurlijk. Frankrijk is de bakermat van vele luxe merken – OMYAGUE sluit daarbij aan en is marktleider in de nichemarkt van exclusieve relatiegeschenken met inmiddels een tweetal evenementen per jaar, met meer dan 2500 bezoekers en ruim 140 deelnemers van naam. Die zijn actief in de Gastronomie, Wijnen, Champagnes &Spirits, High-tech, Lederwaren, Sieraden &Watchmaking, Kantooraccessoires, Bagage, Kunst &Decoratie, Beauty en Welzijn, etc…, recentelijk aangevuld met high-tech aanbieders van ’oplossingen’ voor digitale incentives.

Gratis

CO7COM

+33 5 56 94 43 19

Bekijk de site van Organisator

Carrousel du Louvre

99 Rue de Rivoli
Parijs, 75001 Frankrijk
+ Google Maps
+33 1 43 16 47 10
Bekijk de site van Locatie