PPAI Expo 2025

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PPAI Expo 2025

14 januari 2025 @ 08:00 16 januari 2025 @ 17:00

De PPAI Expo in Las Vegas is de meest bekende, en grootste vakbeurs voor relatiegeschenken in de Verenigde Staten. Bijna 900 standhouders (894 exposanten in 2023) promoten de meest creatieve en innovatieve producten op de markt. De PPAI Expo trekt duizenden leveranciers, distributeurs en branchegenoten uit het hele land en de rest van de wereld. Kortom: als je werkzaam bent in de promotionele producten industrie, moet je hier zijn geweest.

beurs foto ppai expo las vegas 2023
exposanten ppai expo vegas

Bezoekers PPAI Expo

Dit is een vakbeurs voor leden en niet-leden, maar eind gebruikers krijgen geen toegang. De bezoekers van de PPAI beurs moeten gekwalificeerd zijn. Je bent als bedrijf automatisch gekwalificeerd (na verificatie) om de beurs te bezoeken als je een PPAI-lid, ASI-abonnee, Regional Association-lid, Adventures in Advertising-franchisenemer, Proforma-franchisenemer, Distributeur-lid van DistributorCentral of een SAGE-abonnee bent.

Bezoekersaantallen

De PPAI Expo trekt meer bezoekers dan welke andere beurs voor promotionele producten dan ook. Gemiddeld komen er 12.500 bezoekers naar de PPAI Expo die 4.125 distributeurs vertegenwoordigen.

Geen lidmaatschap?

Als je niet bent aangesloten bij één van de bovenstaande brancheorganisaties kun je toch nog toegang krijgen tot de beursvloer. Om aan de kwalificatiecriteria te voldoen moet je de volgende informatie verstrekken:

  • Lever drie facturen van drie verschillende leveranciers van promotionele producten voor ten minste $ 100 per stuk (niet voor monsters) die binnen de afgelopen twaalf maanden zijn gedateerd, of gesponsord worden door ten minste drie leden van PPAI. Sponsoring dient schriftelijk te gebeuren.
  • Minimaal drie maanden actief zijn in de sector van promotionele producten.
  • Een jaarlijks verkoopvolume van promotionele producten hebben van ten minste $ 15.000.

De documenten die bovenstaande criteria bewijzen kunnen worden gemaild naar membership@ppai.org. Vervolgens zal de PPAI lidmaatschapsafdeling je gegevens controleren, en als het goed is ontvang je een e-mail met bevestiging dat je niet-ledenaccount is geactiveerd.

Gratis

Promotional Products Association International

+001 888-426-7724

Bekijk de site van Organisator

The Mandalay Bay Convention Center

393 Frank Sinatra Dr
Las Vegas, Nevada 89119 Verenigde Staten
+ Google Maps
+001 877.632.7900
Bekijk de site van Locatie