Muismat in de vorm van een Perzisch tapijt

Ontdek het Perzisch tapijt, als muismat!

Ik gebruik hem zelf ook. Dit perzisch tapijt als muismat, een stijlvol relatiegeschenk idee.

Er zijn best veel verschillende aanbieders, van de muismat die eruit ziet als een Perzisch tapijt. Ideaal cadeautje voor thuiswerkers. Of mensen met gevoel voor een beetje humor en stijl.

Een optische muis hapert en werkt slecht op bepaalde oppervlakten. Herken je dat ook? Dankzij de zachte bovenkant is dit tapijt ideaal als muismat. Terwijl de rubberen onderkant zorgt ervoor dat hij niet van je bureau vliegt!

ronde muismat stijlvol tapijt vintage look
Nieuw: ronde tapijt muismatjes

Het voordeel van deze vintage look: het past in elk interieur. Of je nu van modern of oubollig gaat. Het oosterse tapijt kan altijd! Check ook deze gave leren muismatten.

Vergelijking tapijt muismatten

Ben je muismatten aan het vergelijken? Prijs en kwaliteit kan verschillen. En vergeet niet de levertijd, al hoeven deze tapijtjes niet meer geknoopt te worden. Soms moeten ze toch van heel ver komen. Daarom zetten we de 3 beste aanbiedingen hier voor je op een rij. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en excl. verzendkosten.

Carpet Mouse Pad

Merk: Invotis

Prijs: € 9.95 

Rond perzisch tapijt muismat

Merk: A Studious Store

Prijs: € 2,75

Rechthoekig perzisch tapijt muismat

Merk: MouseRug

Prijs: € 2,82

Vintage Perzisch tapijt muismat

Goede kantoorartikelen zijn nog nooit zo belangrijk geweest. En daarom zijn bureau artikelen terug van weggeweest in de top trendy relatiegeschenken 2020.

Wat ons betreft mag een fijne muismat niet ontbreken. Zeker als je personeel thuis moet werken op de keukentafel of een rottig bureautje. Dan kan een goede en stijlvolle muismat een super goed relatiegeschenk zijn. 

Comfortabel thuiswerken

Office managers verantwoordelijk voor het creeëren van de optimale werkplek worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. In het post-covid-19 kantoor tijdperk zijn veel bedrijven bezig met downsizen van hun office space. Dus hoe optimaliseer je de werkplekken bij personeel dat noodgedwongen thuiswerkt?

Lees ook:  Lifesaver: kogelvrij notitieboek en 5 andere originele notitieboeken

Met een muismat, of andere bureau accessoires, maak je het thuiswerken misschien wat relaxter. En daar mag best in geïnvesteerd worden! Sommige thuiswerkers kregen € 100 cadeau om thuis een kantoor in te richten. Maar je kunt natuurlijk zelf ook een leuk thuiswerkpakket samenstellen.