BLA-TIT maakt meetings leuker en werkplekken mooier

Help een kantoor of thuiswerkplek inrichten, met dit stijlvolle én functionele relatiegeschenk idee.

Deze papierrolhouder in de vorm van een vogelhuisje maakt communiceren, plannen en brainstormen leuker!

Mensen communiceren met taal. Maar woorden alleen zeggen vaak niet genoeg. Je ‘body language’ geeft je woorden extra lading en betekenis, en het is niet voor niets dat docenten, consultants en managers dol zijn op schoolborden en flipovers.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Met een papierrol om op te schrijven, verven en tekenen, kun je woorden extra kracht en diepte geven. En niet zelden kom je, door je ideeën vorm te geven, op nieuwe inzichten.

Creatieve visualisatie tool

Nu lockdowns docenten, consultants en managers over de hele wereld dwingen om vanuit huis te werken, moesten ze dus snel leren werken met digitale equivalenten voor hun flipovers. Geen wonder dat de markt voor interactieve whiteboards booming is. Maar voor de gemiddelde presentator blijft het lastig, om alle trucs van zo’n applicatie onder de knie te krijgen. Hoe gebruik je post-its, hoe teken je digitaal een organogram, hoe veeg je dingen uit?

Gelukkig zijn er nog steeds de oude vertrouwde analoge design- scrum- en whiteboards. Ja zelfs papierrollen waarmee je eindeloos door kunt tekenen en schrijven. zoals de BLA-TIT van Studio VIX uit Utrecht.

bla_tit papierrol houder design presentatietools
bla tot papierrol in vogelhuisje design kantoorartikel

Webinar creativiteit & innoviteit

De meest inspirerende webinar die ik dit jaar heb bijgewoond ging over innovatief denken. Het duurde een uur en werd gepresenteerd door één van meest creatieve denkers ter wereld: Duncan Wardle. Hij werkte 25 jaar bij Walt Disney, waarbij hij opklom van ‘event marketeer‘ naar Vice President of Innovation & Creativity.

Kantoorartikel voor thuis

Ook in je privé wereld kan het handig zijn om de communicatie met een ’whiteboard’ te ondersteunen. In veel keukens hangen niet voor niets al dan niet magnetische borden waarop afwasschema’s en boodschappenlijstjes opgehangen worden. En ook praktisch: als tekentafellaken. Zo blijft je mooie design tafel netjes als je kind even wil visualiseren!

Studio VIX heeft daarom de een BLÅ TIT A2 ontwikkeld, afgeleid van zijn grote broer de BLÅ TIT A1 die mama en papa gebruiken op haar werk! De de BLÅ TITs zijn in ons land bij meerdere leveranciers te bestellen. Natuurlijk zijn de pimpelmeeshuisjes 100% verantwoord wat milieu et cetera betreft.

papierrolhouder vogelhuis bla tit vix studio