leren muismat bedrukken naam logo relatiegeschenk idee echt leder

Super stijlvol, practisch en duurzaam: leren muismatten bedrukken met jouw logo of de naam van je klant.

Laat voor een duurzaam relatiegeschenk leren muismatten bedrukken. Dan ben je gegarandeerd van een ambachtelijk geschenk met verhaal, dat een leven lang herinnerd zal worden. Een stijlvolle eyecatcher die past in iedere werkruimte. 

Holtz Leather muismatten

Dit voorbeeld van een bedrukte leren muismat komt van Holz Leather. Een klein familiebedrijf uit Huntsville, Alabama (USA). Ze hebben een enorme passie voor het bewerken van leer. En de liefde voor dat ambachtelijke vakwerk straalt van alle producten die ze daar met de hand maken.

Leren muismat met naam vanaf 1 stuk

Yoursurprise biedt je de mogelijkheid om vanaf 1 stuk leren muismatten te personaliseren.

€ 16,95 (incl. btw) excl. 2,95 verzendkosten (inclusief Track and Trace)

Ugmonk muismatten

Kijk eens critisch naar de muismatjes die er op je kantoor worden gebruikt. Wees eerlijk. Is het niet tijd voor een upgrade? De bureaus van je medewerkers zullen er een stuk aantrekkelijker uitzien dankzij deze leren muismatten bedrukt met je logo.

Onderstaand voorbeeld moet je gewoon overtuigen. Het zijn leren muismatten van Jeff’s Ugmonk. Het lijkt zo simpel, een stukje leer voor je muis. Maar dat is het niet. Dit is erg mooi gedaan.

Grovemade leren muismat & penhouder

Weer een voorbeeld van prachtige leren muismatten uit de States. Vanuit Portland, Oregon, werkt Grovemade met een wereldwijd bereik en een grote ploeg ambachtslieden aan de mooiste kantoorartikelen van natuurlijke materialen. Check deze gelaagde leren muismat met penhouder.

Lees ook:  FLASKE bedrukken

Geschreven door

Sebastiaan Spits

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat.