4 mooie design onderzetters voor pannen

Design onderzetters zijn waardevolle geschenken, vooral als je merk of bedrijf iets met warmte doet!

Of ik design onderzetters zou bedrukken met mijn logo? Ja misschien wel, maar alleen als het maar ergens subtiel verwerkt is in het materiaal.

Aan taaaafel! Huishoudelijke artikelen of woonaccessoires zijn sterke cadeaus als ze er goed uitzien en kwalitatief hoogwaardig zijn. Want dingen die je dagelijks gebruikt, en graag ziet, daar hecht je waarde aan. Dus als je dan op zoek bent naar een leuk design geschenk voor je klant, dan zijn deze stijlvolle voorbeelden van pannenonderzetters perfecte inspiratiebronnen.

Gietijzeren Wave trivet (golf onderzetter) van Noidoi

Wave Trivet is een design onderzetter om je tafelblad te beschermen tegen hitte, kou en vocht. De opvallende strakke vorm is geïnspireerd op het uiterlijk van een golflengte van een elektromagnetisch spectrum. Simpel gezegd, het lijkt op een hittegolfpatroon. Wave Trivet is gemaakt van duurzaam gietijzer, met geïntegreerde siliconen pads om grip op de tafel te houden.

Kathrine Lønstad & Cosmin Cioroiu ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in Kopenhagen. In 2013 werd hebben ze samen hun Noidoi Design Studio opgericht. Bij Noidoi leggen ze de nadruk op bruikbaarheid, materiaalgebruik en vakmanschap.

Rieten Serax Surface onderlegger van Sergio

Met de Surface-collectie heeft Sergio Herman (de topkok) zich laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden. Van het diepe grijs van de mystieke Noordzee tot een getekende en verouderende huid; elk oppervlak is een symbool van diepte. Elk oppervlak vertelt een verhaal.

Lees ook:  Dankjewel zeggen met een symbolisch cadeau: 10 voorbeelden + tips

De twee broers Serge en Axel Van Den Bossche begonnen in 1986 met een kleinschalige handel in hun garage. In twintig jaar groeide hun bedrijf Serax uit tot een multinational met meer dan 65 werknemers. Vandaag werkt Serax met gepassioneerde designers van over de hele wereld. De productie ambachtelijk: van Vietnam, tot Antwerpen en Portugal.

Magnetische onderzetter van Eva Solo

Niet het mooiste voorbeeld van design onderzetters, maar wel super handig! Dankzij een magneet in de pannenonderzetter blijft hij aan je pan vast zitten wanneer je hem oppakt. Deze pannenonderzetter met vernuftig design, is gemaakt van geolied eikenhout.

Design gaat niet alleen over uiterlijke schijn. Design is een combinatie van esthetiek, functionaliteit en materiaalkeuze. En een goed ontwerp produceert prachtige producten die een plezier zijn om te gebruiken en te bezitten. Eva Solo werkt met ontwerpers die meer dan 150 Deense en internationale designprijzen hebben gewonnen voor hun slimme producten.

Hexagone van Zone Denmark

Een zeshoekige onderzetter voor pannen en schalen met gaaf 3D effect. Dat zijn de Hexagone onderzetters van Zone Denmark. Dit bekende design merk uit Denemarken heeft verschillende internationale designprijzen gewonnen met hun bijzondere team van minimalistische ontwerpers.

Deze moderne onderzetters meten 14 x 16 centimeter en zijn gemaakt van siliconen. Je pan blijft dus goed op z’n plek staan. Als je morst op je onderzetter, of ze gaan er een beetje vies uitzien, leg je ze gewoon in de vaatwasser!


Woonaccessoires

Een houten snijplank als relatiegeschenk is een echte home & living klassieker. Daar kun je gerust mee aankomen als makelaar of keukenboer. Maar als je iets origineels zoekt voor in huis, kijk dan eens verder. Mijn inspiratie voor gave keuken- en woonaccessoires haal ik vaak van beurzen zoals Spotlight.