Platte pen voor in je notitieboek

ultra platte pen gemaakt van klasse 5 titanium: leuk voor erbij.

Een super platte pen, dat is de Pen Type-C van CW&T. Slechts 3 creditcards dun! Met een verslavend leuke flip-open actie.

Pen Type-C is een duurzame, platte pen. Perfect voor dagelijks gebruik, want je stopt hem makkelijk weg in een agenda of notitieboek. Deze gadget is gemaakt van klasse 5 titanium, en je kunt het inktpatroon vervangen. Daarom is het ook nog een duurzaam relatiegeschenk idee. Leuk voor erbij als je een notitieboek cadeau wilt geven.

dunne pen creditcard
Pen Type-C is ongeveer 3 creditcards dun
platte pen en boekenlegger
Pen Type-C – super platte pen + boekenlegger – leuk om bij een notitieboek te geven

Japanse topkwaliteit

Pen Type-C is ontworpen voor de Pilot Hi-Tec-C Coleto inktcartridge. Verkrijgbaar in 15 kleuren en meerdere diktes. Deze inktpatronen zijn ontworpen voor klikpennen, dus ze zijn speciaal geschikt om te worden blootgesteld aan lucht en veilig tegen lekken. 

Ik hou ervan dat deze gelpennen zulke scherpe lijnen schrijven. De punt van de Pilot G-Tec-C25 is zó fijn dat je ermee op een rijstkorrel kunt schrijven!   

De punt van de Pilot inktcartridge is zeer fijn en daardoor perfect om tekeningen, notities, schetsen, ontwerpen, kladaantekeningen enzovoorts mee te maken. Door de zeer geavanceerde gel inkt schrijft de pen heel soepel.

Super duurzame design pen

CW&T is de kunst- en designstudio van Che-Wei Wang + Taylor Levy.  Hun doel is om dingen te maken die zeer doordacht zijn. De dunne pen kun je namelijk ook gebruiken als boekenlegger.

Daarnaast streven ze naar het ontwerpen van gebruiksvoorwerpen die erg lang mee gaan. Daarom maken ze voor deze ultra dunne pen gebruik van klasse 5 titanium. Een type materiaal waarvoor geen coatings nodig zijn die kunnen slijten of schilferen.

Lees ook:  Coronaproof pennen bedrukt met logo en "dankjewel"

Platte pen bedrukken

Over tien jaar zien jouw relatiegeschenk pennen er waarschijnlijk nog als nieuw uit! Best een leuk idee! En het voordeel is dat ze standaard onbedrukt worden geleverd. Daarom hoef je alleen nog maar eventjes langs een graveer bedrijf. Laat je naam of logo er inzetten met lasergravering, lijkt me de beste optie.

  • Afmetingen: 105 mm x 15 mm x 3,5 mm | 4,13 “x 0,59” x 0,13 “
  • Gewicht (inclusief clip): 17 g | 0.6oz
  • Materiaal: Grade 5 Titanium (body), roestvrij staal (clip + veerclip)
  • Inkt: 0.4 mm zwarte Hi-Tec-C Coleto inktcartridge

Meer info: Kickstarter