Coronaproof pennen bedrukt met logo en “dankjewel”

Antibacteriële coronaproof pennen. QS50 van Prodir is de meest hygiënische en veilige manier van opvallen!

Bedrukte pennen staat in alle relatiegeschenk toplijsten (al jaren) op nummer 1. Er zijn dan ook veel redenen op te noemen waarom pennen een van de meest populaire relatiegeschenken zijn. Eén van de balangrijkste is, dat schrijfwaren zeer tastbare reclameproducten zijn. Je neemt ze letterlijk in de hand! En dat is nu juist in tijden van de COVID-19 pandemie een serieuze bedreiging.

Gelukkig kennen we al jaren de antibacteriële varianten. Maar antibacteriële schrijfinstrumenten hebben meer nodig dan een additief dat de groei van bacteriën op betrouwbare kan wijze stoppen. Je hebt sterke eigenschappen nodig waarmee je merkboodschappen met relevante waarden kunt communiceren.

Daarom vinden ze het bij Prodir belangrijk dat alle nieuwe pennen ook met antibacteriële oppervlaktebescherming kunnen aanbieden. Ieder model heeft immers zijn eigen bijzondere karakter. Maar natuurlijk wil je meer dan een standaard antibacteriële pen met je logo. Welke bijzondere aanbiedingen en combinaties zijn nu de beste oplossing? Het antwoord op deze vraag waar ik persoonlijk het meest enthousiast over ben, is de nieuwe QS50. Uiteraard uit de collectie van het beste relatiegeschenk pennenmerk: Prodir.

Goed tegen bacteriën, beter voor communicatie

Dankjewel

De QS50 met “dankjewel” in vijf verschillende talen in het oppervlak gedrukt laat hij er geen twijfel over bestaan dat hij zijn “dankjewel” serieus neemt. De boodschap is tastbaar en direct, daarom is het zo belangrijk dat bacteriën hier geen kans maken. Een perfect voorbeeld van haptische reclame.

QS50-prodir-bedankt-corona-proof-pen-bedrukken

Antibacterieel en recycled

De twee grootste thema’s van dit moment: duurzaamheid en hygiëne, worden in deze coronaproof pennen samengevoegd. Stijlvolle mat witte pennen gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Je kunt vanaf 500 stuks deze pen bestellen inclusief antibacteriële oppervlaktebescherming.

Lees ook:  Mondkapjes als fashion statement: mag dat!?

99,99% effectief tegen bacteriën

Om deze pen coronaproof te maken maakt Prodir gebruik van de Biomaster-technologie van Addmaster. Dit wereldwijd bekende additief, gecertificeerd volgens ISO 22196, remt de groei van bacteriën tot 99,99% gedurende de gehele levensduur van de pen. Biomaster is gebaseerd op zilverionen, een technologie die al eeuwenlang wordt erkend en gebruikt – en geen schadelijke effecten heeft.