Dupont relatiegeschenken

Dupont: geen ordinaire relatiegeschenken, maar luxe  ‘cadeaux d’affaires’

Elegant en toch redelijk geprijsd: Dupont relatiegeschenken

Het merk Dupont begint in 1872 met een man met een uitzonderlijk talent, Simon Tissot Dupont. Deze man startte een onderneming in lederen tassen en koffers, die in de loop der jaren een gestage stroom van bijzonder fraaie producten voor de hoogste sociale kringen op de markt bracht.

Zo bestelde de Maharajah of Patiala in 1941 bij S.T. Dupont een luxe benzine-aansteker, het begin van een iconische collectie die inmiddels heuse verzamelobjecten bevat. Jackie Kennedy, trouwe klant van het merk, was zo gek op haar aansteker dat ze in 1873 een bijpassende pen bestelde. Een nieuw Dupont-icoon was geboren: de Classique-pen.

dupont audrey hepburn luxe relatiegeschenken

In 2012 vierde S.T. Dupont  zijn 140ste verjaardag als prestigieus en exclusief merk. Zijn USP: het creëren van uitzonderlijke producten voor uitzonderlijke mensen. Niet voor niets werden Audrey Hepburn en Humphrey Bogart de speciale iconen van het merk.

Vroeger bestelde je in Nederland Dupont relatiegeschenken bij La Couronne Du Comte. Op 21-09-2022 is La Couronne Du Comte B.V. te Tilburg (Noord-Brabant) door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant failliet verklaard.

Luxe relatiegeschenken voor…

Tegenwoordig levert Dupont onder de noemers maroquinerie (lederen tassen en portemonnees) , ecriture (pennen), feu (aanstekers etc) en seduction (betaalbare exemplaren van de drie voorgaande categorieën) een uitgebreid assortiment luxe geschenken voor je zakenrelaties of jubilarissen. 

Elegante en redelijk geprijsde goodies

Dupont cadeaux d’affaires voorziet ook in de iets betaalbaardere relatiegeschenken. Zoals leren sleutelhangers (€ 75), portemonnees (vanaf €83), aanstekers (vanaf €95) of een etui voor twee sigaren (€145). In deze categorie vind je eveneens lederen riemen (vanaf €150) en manchetknopen ( €159,30), maar ook een aktentas van…. € 1250 !

Lees ook:  Wat zit er in de duurste goodiebag?

La Couronne du Comte

Kortom, bij Dupont’s cadeaux d’affaires vind je altijd wat passend voor een zakenrelatie die je echt waardeert. De beste Nederlandse agent is het Tilburgse La Couronne du Comte. Al vele jaren is deze leverancier in de hele wereld bekend op het gebied van luxe schrijfwaren. Ook intracommunautaire leveringen zijn binnen de Europese Unie direct zonder BTW te realiseren. Helaas is het bedrijf in 2022 failliet verklaard.