Eindelijk, een oneindige kaars!

LUNEdot is niet echt een oneindige kaars. Maar deze design kandelaar wekt wél de illusie dat de kaars maar niet kleiner wordt…

En dat is niet het enige voordeel van deze bijzondere kandelaar. Dankzij een krachtige magneet blijft de metalen kaarshouder altijd kaarsrecht op de kandelaar staan. En daarmee rekent Lunedot ook meteen af met de eeuwenoude uitdaging om een kaars stevig en netjes in zijn kandelaar te bevestigen.

Op het eerste gezicht lijkt LUNEdot op een doodnormale kaars, maar het modulaire ontwerp schijnt nieuw licht op de klassieke kandelaar.

Kaars en kandelaar in één

Even terug naar die oneindige kaars illusie. Het hans Kazan element dankt deze gadget kandelaar aan een drukveer. De veer is handig weggewerkt in een stalen huls in de vorm van een kaars. Deze drukt de kaars langzaam omhoog terwijl hij opbrandt. Ta da!

Smart kandelaar

Het voordeel van de LUNEdot is niet alleen dat je nooit lelijke stompjes kaarsen op tafel hebt. Want tegelijkertijd verbruik je dankzij deze speciale design kandelaar 100% van een kaars. Wat op zichzelf natuurlijk de meest economische manier is om een kaars te branden.

En dan is er nog een tweede voordeel ten opzichte van een normale kandelaar. Je krijgt een kaars namelijk nooit kaarsrecht in een standaard gedrukt. En wist je dat een kaars die uit het lood staat veel meer lekt? Ja dat weet je. Ook daarmee verlies je kostbare brandstof, die je met deze slimme kandelaar dus wel volledig kunt benutten.

Magisch en uiterst gevaarlijk effect – Wat helemaal grappig is zijn de LUNEdot kandelaars waarvan je de basis plaat kunt verbergen onder een tafelkleed. Een gegarandeerde conversation piece aan tafel. Want je gasten zullen niet begrijpen hoe die kaars kan blijven staan!

Lees ook:  Prodir maakt, zonder twijfel, de beste relatiegeschenk pen

Bijzonder relatiegeschenk

De kaars is vanzelfsprekend onlosmakelijk verbonden aan het traditionele kerstfeest. Maar met een LUNEdot als relatiegeschenk, geef je er toch een moderne twist aan. Oké design relatiegeschenken zijn duurder dan standaard cadeautjes. Dat is logisch, want ze zijn uniek! En om die reden worden dit soort relatiegeschenken over het algemeen ook beter gewaardeerd.

De belangrijkste reden, waarom dit een geschikt cadeau is voor bedrijven, kan ik samenvatten in drie argumenten:

  1. Hoog wannahave gehalte dankzij stijlvol (Dutch) design
  2. Duurzaam gebruiksvoorwerp
  3. Verrassend magisch effect / conversation piece

Verder zou ik adviseren om alleen de basis (het ronde platte plaatje) van dit artikel te bedrukken, indien je graag je naam eraan wilt verbinden. Dan is het geen reclameartikel. Maar elke keer als de kaars moet worden vervangen wordt je klant wel herinnert aan jouw cadeau.


Credits: Lieke van den Akker-van Dijk 
Kopen: Verkrijgbaar via LUNEdot in 9 verschillende moderne kleuren vanaf € 48,76 Exc. BTW