Waarom bedrijven kleurboeken bedrukken met hun logo (+5 voorbeelden)

Kleurboeken helpen tegen stress en angst. Bedruk deze kleurboeken en tekensets met je logo als origineel relatiegeschenk voor thuiswerkers en hun kinderen!


Nog een idee voor het thuiswerkpakket: kleurboeken bedrukken! In deze barre tijden van quarantaine en social distancing  is gewoon lekker kleuren wellicht een goed alternatief voor valdispert en andere kalmeringsmiddelen. En dat hebben volwassenen en kinderen beide hard nodig.

Kleurboeken voor volwassenen bedrukken

Een paar jaar geleden werden kleurboeken-voor-volwassenen ineens een trend – nu steeds meer mensen thuis zitten te ‘werken’ zien we weer een opleving in deze markt. En: je kan ze ook goed als promo of bedankje weggeven! 

kleurboek volwassenen a4 bedrukken relatiegeschenk thuiswerker

Een kleurboek voor volwassenen. Dit kleurboek haalt de creativiteit bij uw klant naar boven! Het boek heeft A4 formaat papier en 32 verschillende kleurplaten verdeeld over 16 pagina’s. Het kleurboek is te bestellen in het groen en is te bedrukken op de achterzijde.

volwassenen kleurboek bedrukt met logo kinderdagverblijf voorbeeld 1
Relatiegeschenk idee thuiswerkers Kleurboek voor volwassenen relax cadeau
luxe kleurboek volwassenen voorbeeld geschenk thuis werkers

Luxe kleurboek voor volwassenen, 50 vel met tekening. Inclusief 12 kleurpotloden.
Verpakt in mooie stevige kaft.

Kleurboeken voor kinderen bedrukken

Opgesloten met partner en kinderen wil je wel eens een tijdje niet op de computer of Ipad. Of zou je willen dat die kinderen eens iets anders doen dan gamen en televisie kijken. Kleuren kun je heel goed samen doen. Het maakt minder rommel dan schilderen (vingerverven!) en je hoeft ook niet te wachten tot de verf droog is. Je bent zó klaar met opruimen! 

waskrijtjes potloden puntenslijper geschenkset kleurpotloden

Bedruk deze koker met je logo. ER zitten 6 potloden, 6 waskrijtjes en puntenslijper in. ‘ECO’ verpakking.

retro tekendoos hout bedrukken logo relatiegeschenk thuis werkers

Retro tekendoos van hout. Mooie opbergdoos met deksel (liniaal 20 cm), 12 ongelakte, geslepen kleurpotloden en houten puntenslijper.

Kleuren is goed voor je

Kleurboeken voor volwassenen zijn hartstikke goed om je hand-oog coördinatie te trainen, met hun ingewikkelde patronen en petieterige vlakjes om binnen de lijntjes te kleuren. Dat geldt natuurlijk ook voor de ‘gewone’ kleurboeken voor kinderen. En ze zijn er te kust en te keur, voor elke interesse

Kleuren tegen stress en angst

Kenners weten, dat de verkoop van kleurboeken altijd stijgt als het economisch een beetje tegenzit. Er is geen geld voor nog meer elektronische spelletjes, en wat is er gezelliger dan met zijn alleen om de tafel te zitten en te kleuren? Een van de belangrijkste redenen waarom kleurboeken nu hét relatiegeschenk idee zijn is dat ze enorm helpen tegen stress en angst. Onderzoek heeft een duidelijk verband aangetoond tussen kleuren en wellness.

Al kleurend sluiten we onze hersenen af van akelige gedachten en focussen we helemaal op het hier en nu. Er gebeurt iets magisch, wanneer je begint te kleuren. … Je lichaamschemie verandert en je begint vanzelf te ontspannen. 

Niet lachen nou. Probeer gewoon maar!

thuis werk cadeau tekensets tekenboeken volwassenen kinderen