Relatiegeschenk Award voor de nieuwe Prodir pen: QS40 Air

Gaten bestaan ​​uit niets anders dan lucht, maar ze kunnen hun eigen speciale charme hebben, zoals de nieuwe QS40 Air bewijst. Het is ook de reden waarom ze het bij Prodir simpelweg “Air” hebben genoemd. En tevens waarom hun stijlvolle reclame pen in de categorie (Streuartikel) strooigoed de prestigieuze vakprijs heeft gewonnen. Al vind ik persoonlijk dat de categorie strooigoed anno 2020 wel opgeheven mag worden, om overduidelijke redenen.

Prodir’s nieuwste pen: QS40 Air heeft (zeer terecht) de Promotional Gift Award 2020 gewonnen

Dankzij de gaten in de Prodir Air pen, vereist de productie 60% minder plastic in vergelijking met andere modellen. En als je bedenkt dat 30% van dit plastic wordt gerecycled uit hun eigen productieafval, is dat een bijzondere prestatie.

Luchtig ontwerp

Christoph Schnug is de ontwerper van de QS40 Air. Hij is product en grafisch ontwerper, eigenaar van Studio C. En heeft het concept van diverse andere Prodir pennen gecreëerd en ontworpen.

De ritmische, honingraatstructuur, die doet denken aan zowel moderne bouwelementen als natuurlijke vormen, combineert elegantie met lichtheid en kracht. Een stijlvol schrijfinstrument dat tegenstrijdigheden opheft en een geheel nieuwe categorie pennen creëert.

qs 40 air promotiepen prodir 2020

Specificaties

  • Navulbaar
  • Mat en zacht aanvoelend materiaal.
  • 3 clipontwerpen – twee van plastic, met elegante contouren of slanke, rechte randen, en één metalen versie met verschillende afwerkingen.
  • Zichtbare inkt vulling verkrijgbaar in wit of zwart en in metaal als extraatje.
  • Afdrukoppervlak op de clip.
  • Ook verkrijgbaar met metalen knop in verschillende satijnen of chromen afwerkingen.
  • Cliphouders zorgen voor individuele kleuraccenten.
  • Standaard voorzien van hoogwaardige Floating Ball® 1.0 loodvrije vulling met loodvrije punt en weinig vervuilende inkt.
Lees ook:  Coronaproof notitieboek bedrukken?

Prodir pennen

Ik herhaal mezelf regelmatig als het om Prodir gaat. Maar dat doe ik graag, want ze maken de beste pennen van de relatiegeschenken markt. En dat ze nu wederom een award in de wacht slepen voor hun nieuwste model, bewijst dat ik niet de enige fan van dit pennen merk ben.

Promotional Gift Award 2020

De Oscar van de relatiegeschenkenbranche: de promotional gift award is een initiatief van WA Verlag. De multimedia uitgever gevestigd in Keulen is een aanbieder van mediadiensten, informatieplatform en evenementenorganisatie voor alles met betrekking tot haptische reclame. Ze geven diverse vaktijdschriften uit en organiseren elk jaar de beurs HAPTICA. Een interessant evenement vlak over de grens van Nederland.