Winter survival kit van Malibu

Een winter survival kit, voor het ultieme strandgevoel in je schoenen!

Overvallen door de winterblues? Droom je van de zomer, dat je lekker op het strand hangt? Nu kun je midden in de winter, in een handomdraai, datzelfde zomergevoel onder je voeten hebben. Dankzij de winter survival kit!

Don’t get stranded out in the cold. Get your summer spirit on!

malibu premium winter survivalkit zand
zand in schoenen premium geschenkpakket
winter slippers malibu premium
winter slipper inlegzool
winter survival kit malibu relatiegeschenk slippers geschenkpakket

Winterdip slippers

Slippers in de winter, hoe verzin je het? Dat kan alleen ODD ( je weet wel van de snor beschermer) uit Zweden. Samen met Malibu creëerde ze ’s werelds eerste winter slipper. Een custom made slipper die als een inlegzool in je winterlaarzen past. Met het bijgeleverde strandzand eroverheen geeft dit je het gevoel dat je slippers draagt.

Geschenkpakketten, survival kits en giftboxen

Waarom deze winter slippers een geweldig idee zijn? Nou. Eén van de cadeau trends voor 2020 zijn giftboxen en survival kits. En daarnaast is het een een briljant voorbeeld van hoe je als merk een premium kunt inzetten dat letterlijk aansluit bij het gevoel dat je wilt uitstralen. Haptische reclame noem je dan.

Ik als slipper-liefhebber, met een grote aversie tegen de koude maanden, sta open voor het uitproberen van elke oplossing voor wat zomerse vibes in de winter.

Lees ook:  Waarom een thuiswerk cadeau je medewerkers motiveert en productiviteit verhoogt