Originele uitnodigingen: survival kit voor bedrijven

Laat je inspireren door deze geweldige survival kit als originele uitnodigingen voor bedrijven

Ben je op zoek naar originele uitnodigingen voor je bedrijfsuitje, beurs, congres of influencer event? Het ‘uitje’ weggeven kan echt niet meer!

Bedrijfs-uitje, een iets teveel gemaakt woordgrapje voor uitnodigingen van bedrijven.

Beter kies je voor een uitnodiging in de vorm van een survival kit. Super cool idee! De stijlvolle uitnodiging in dit voorbeeld is gemaakt voor een bedrijfsfeestje op een boot tijdens het Cannes Lions Festival.

De thuisbasis van de hele creatieve marketinggemeenschap, Cannes Lions, is de wereldwijde standaard voor effectieve en originele marketing communicatie. Dus om bij dit publiek indruk te maken, moet je van goede huize komen.

cannes lion uitnodiging survival kit marketeers

Internationaal Reclamefestival van Cannes

Boottocht / boot feest survival kit

Cannes Lions, het is een showcase van het meest opmerkelijkste talent in de reclamewereld. Het is ook een kans voor agencies om zich te profileren, om zakelijke relaties op te bouwen en leads te genereren. GumGum wilde precies dat doen. Ze wilden hun merkbekendheid vergroten en netwerken met besluitvormers van merken en andere agencies die misschien nog niet van hun bedrijf hadden gehoord.

Zo’n 1.000 kits werden uitgedeeld. Elke survivalkit bevatte: een kompas en kaart om hun weg naar het jacht te vinden. Een sleutel om toegang tot de boot te krijgen en de vergaderruimten op elk moment van de dag, een matrozen halsdoekje en een kapiteinslogboek om contacten te noteren en coördinaten.

Deze super originele uitnodiging bevatte ook een handige kaartenset, plus een champagneflute bedrukt met het GumGum logo want, nou ja, Cannes is in Frankrijk.

Credits: Phoenix (Montreal, Canada)

Survival kit voor overwerk of stroomuitval

Dezelfde creatieve studio uit Canada heeft trouwens een set leuke survival kits bedacht. Meer info vind je op: agencysurvivalkit.com

Lees ook:  Wat zit er in het Thuiswerkpakket?