Apple WWDC jacket (lockdown edition)

Ook Apple stuurt tastbare cadeautjes naar deelnemers virtuele conferentie

Niet alleen Microsofts, maar ook Apples jaarlijkse World Wide Developer Conference die deze week (22-26 juni 2020) begonnen is, gaat dit jaar ‘virtueel’. En net als Microsoft, deelt ook Apple fysieke ‘swag’ uit aan virtuele bezoekers van hun online event!

WWDC20

WWDC brengt miljoenen Apple-developers over de hele wereld samen. Het doel van deze conferentie is om vroegtijdig toegang te krijgen tot de toekomst van Apple-platforms. En natuurlijk om in contact te komen met andere Apple-technici en developers.

WWDC jacket 2020

De 350 studenten uit 41 landen die meededen aan de swift student challenge en de hoogste eer behaalden, ontvingen een dag later thuis een gave giftbox met embossed WWDC20-logo. In het geschenkpakket het beroemde WWCD jack, dit jaar bedrukt met emoji’s, en een setje speldjes. Studenten blij!

WWDC jacket

De bedrukte promotionele jasjes van Apple zijn voor het WWDC een traditie geworden. Elk jaar komt Apple met een nieuw promotioneel jasje dat deelnemers cadeau krijgen. Om die extra cool te maken geven ze er ook een setje leuke promotionele speldjes bij.

Zo werkten ze in 2015 samen met Levi’s voor een stoer spijkerjack. En dit jaar is het thema: emoji’s verwerkt in het design. De WWCD jacks zijn zo populair onder developers dat ze de status van collectors item behaald hebben. Op eBay kun je voor ruim 400 Dollar nog een limited edition promo jasje uit 2018 kopen. En er zijn zelfs vintage jaren 90 congres artikelen te vinden, bedrukt met het oude Apple logo.

Lees ook:  5 x thuiswerk cadeaupakket voor medewerkers