Hoe promoot je nieuwe snacks?

Een nieuwe snack promoten? Stuur een proefpakket aan je influencers!

Klanten overtuigen om een keer iets anders te proberen; dat is best lastig. Maar (kleine) cadeautjes kunnen het gedrag van klanten beïnvloeden, dat is bewezen. Een proeverij is dan de meest voor de hand liggende oplossing. Maar hoe organiseer je dat op een leuke manier?

Nieuwe snack: zoete aardappel frietjes

MAX Burgers is een van de eerste hamburgerketens van Zweden (sinds 1968). Inmiddels telt het fastfoodrestaurant 165 restaurants wereldwijd, en heeft onlangs een nieuw product op de markt gebracht: zoete aardappel frietjes. Een patatje dat wat zoeter van smaak is in vergelijking met gewone frietjes.

Dit vroeg om een ​​gloednieuwe smaakcombinatie van frietsaus. Om potentiële klanten te helpen hun nieuwe favoriete stijl te ontdekken, creëerde MAX Burgers een proefpakket die naar influencers werd gestuurd.

Dipsaus kit

De influencer probeerverpakking ziet eruit als een doosje chocolaatjes. Maar de inhoud van dit pakket is iets onverwachts! Een breed assortiment van maarliefst 14 verschillende dipsauzen van MAX Burgers. Met de dipsaus kit kunnen mensen hun eigen combinatie van de beste dipsaus met de zoete aardappel frietjes maken.

Influencer geschenken

Heb je een cafetaria, hamburgerketen of fastfood formule? Of ben je een fabrikant van snacks? Laat dan je nieuwe snacks, drankjes of menu promoten met behulp van influencer gift marketing.

Lees ook:  Compliment geschenk box verhoogt productiviteit en personeelsretentie.