Correctbook en Rode Kruis gaan de strijd aan tegen Coronavirus

Producent uitwisbaar notitieboek wil met Rode Kruis 80k ophalen voor bestrijding Covid-19 in Nederland

Op dinsdag 24 maart lanceert Correctbook in samenwerking met het Rode Kruis een speciale editie van haar steeds bekendere wisbare notitieboek.

correctbook rode kruis coronavirus actie notitieboek uitwisbaar special edition
Special edition Rode Kruis Correctbook – Anti Viral

Van elk verkocht Rode Kruis Correctbook gaat 8,26 euro naar de bestrijding van het Covid-19 virus dat ons land in de greep houdt. Een gelimiteerde opgave van 10.000 Rode Kruis Correctbooks wordt geproduceerd met het doel een opbrengst van minimaal 80.000 euro te realiseren.

Strijd mee!

Voor vele ondernemers is het momenteel erg lastig om het hoofd boven water te houden. Sommige bedrijven groeien echter als kool. Ik ken zelfs ondernemers die zich hier een beetje schuldig door voelen. Dit is misschien een mooie oplossing! Wil jij als bedrijf ook een een steentje bijdragen aan de bestrijding van het virus? Pre-order het Rode Kruis Correctbook hier en ontvang zelf een duurzaam Correctbook voor oneindig schrijfplezier.

waarom goede doelen relatiegeschenken geven

Doet jouw bedrijf dat ook al?

Hoe je relatiegeschenken kunt inzetten voor goede doelen, en waarom dat een slim idee is!

Een duurzame schrijfoplossing, voor iedereen

Correctbook is een succesvolle Social Enterprise die sinds enkele jaren wisbare notitieboeken verkoopt in Nederland en diverse andere Europese landen. In 2015 startte Sam van Tol het bedrijf op om met een deel van de opbrengst kinderen in ontwikkelende landen in Afrika te voorzien van schrijfmateriaal dat oneindig mee gaat. Lees hier verder over het uitwisbare notitieboek van Sam.

10.000 Rode Kruis Correctbooks

Waarom een gelimiteerde opgave van 10.000 stuks? Dat is heel simpel, vertelt oprichter Sam: “Wij hebben nog 10.000 Correctbooks liggen voor de consumentenverkoop. Ook bij ons is de productie moeilijker in deze tijd, ondanks wij de Europese Correctbooks in Nederland produceren. Met deze laatste 10.000 stuks wilden wij iets terug doen voor de Nederlandse samenleving. Naast het gegeven dat onze hulpprojecten in Afrika gewoon doorgaan.”

Correctbook goes anti-viral

Sam van Tol – Correctbook

Samenwerking Rode Kruis

De huidige Coronacrisis inspireerde het team van Correctbook om ook in eigen land de mouwen op te stropen. Het geld wordt gebruikt voor ondersteuning van de GGD’s en ziekenhuizen, het in stand houden van de Rode Kruis hulplijn en voor de centrale inzameling van beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen. Het streefbedrag is 80.000 euro.