Prodir maakt, zonder twijfel, de beste relatiegeschenk pen

Je dacht niet dat je enthousiast kon worden van een ballpoint?

Dan heb je deze nog niet gezien!

De beste relatiegeschenk pen komt uit Zwitserland.

In Lamone vlakbij de Italiaanse grens en het Lago di Como maken ze bij Prodir de beste reclame pennen ter wereld. Hun pennen zijn zo populair dat ze zelfs een keer zijn nagemaakt! In 2016 wonnen ze een design prijs, maar stiekem staan ze al jaren aan de top van de relatiegeschenk pennen industrie. En met de QS modellen bewijzen ze weer waarom dat zo is.

Afgezaagd?

ultieme relatiegeschenk pennen prodir
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Als je dan toch voor het meest afgezaagde relatiegeschenk idee kiest. De relatiegeschenk pen. Kies dan voor de beste. En die pennen komen, zonder twijfel, uit de pennen hemel. De Prodir fabriek in Zwitserland.

Als je deze pen in je hand hebt, snap je ineens waarom. Een pen als relatiegeschenk hoeft helemaal niet afgezaagd te zijn. In tegendeel. Deze pennen zijn juweeltjes, wannahaves en design statements.

Je kunt kiezen uit vijf soorten designs: QS01 (driehoekig patroon), QS02 (zeer fijn subtiel patroon), QS03 (rubber band patroon), QS20 (de Peak Pen met een 3-dimensionaal ruitpatroon) en de QS00. De QS00 biedt de mogelijkheid om je eigen patroon te ontwerpen.

Hiernaast een advertentie, uit hun eigen magazine open, met enkele voorbeelden.

ultieme relatiegeschenk pen prodir qs modellen
Prodir QS models
ultieme relatiegeschenk pen prodir qs modellen
Prodir QS models
ultieme relatiegeschenk pen prodir qs modellen
Prodir QS models
Prodir relatiegeschenk pennen
Prodir QS models
qs serie relatiegeschenk pennen
Prodir QS models

Design prijs voor relatiegeschenken

winnaar design prijs prodir qs relatiegeschenk pennen
Winnaar Promotional Gift Award 2017 – Categorie Communicative Products.

Een relatiegeschenk is een marketing tool. Dit is een gegeven dat ze bij Prodir heel erg goed begrijpen. Alles draait om emotie, belevenis en het prikkelen van de zintuigen.

Vorig jaar won Prodir de Oscar van de relatiegeschenken branche. In de categorie communicative products werd hun nieuwste serie pennen (de QS reeks) bekroond met de Promotional Gift Award 2016. Deze QS serie relatiegeschenk pennen zijn herkenbaar aan hun 3d look & feel. Letterlijk!

Lees ook:  On trend relatiegeschenken 2018 & beyond

Hoe een warme kop koffie ons gedrag beïnvloed

Er zit een diepere gedachte achter de 3d look & feel van de QS modellen. Onderzoek wijst uit dat wat we letterlijk voelen directe invloed heeft op de gemoedstoestand en daardoor onze perceptie.

Sociale psychologen Lawrence Williams en John Bargh ontdekten dat we mensen zien als meer sociaal vaardig als we met een kop warme koffie in onze handen. De temperatuur die we voelen beïnvloedt ons oordeel over het temperament van de persoon die voor ons staat. Met een koud drankje in onze handen zien we dezelfde persoon als meer afstandelijk en koel. Lees meer over dit onderzoek in dit artikel.

Prodir over zichzelf

1 gedachte over “Prodir maakt, zonder twijfel, de beste relatiegeschenk pen”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.