Mid-Century Design vogelhuisjes (alleen voor hippe vogels)

Relatiegeschenk voor de stijlvolle vogelliefhebber

Design vogelhuisjes geïnspireerd op Frank Lloyd Wright, Joseph Eichler en Bauhaus architectuur.

Design vogelhuisjes ontworpen en gebouwd door meubelmaker Douglas Barnhard. De modernistische stijl van de vogelhuisjes is geïnspireerd op de moderne huizen uit het midden van de 20e eeuw. Iconische architectuur zoals je die tegenkomt op plekken als Palm Springs, Sunnyvale en Fairhaven in California.

Barnhard’s vogelhuisjes zijn een eerbetoon aan enkele van zijn favoriete architecten Frank Lloyd Wright, Joseph Eichler en de minimalistische stijl van de Bauhaus-school.

Stijlvol geschenk voor…

Dat dit een geschikt cadeau voor dierenvrienden met smaak is, lijkt me wel duidelijk. Een leuk incentive voor de winactie van donateurswerving voor Natuurmonumenten. Het zou een geweldig cadeau zijn voor nieuwe huiseigenaren. Of een origineel relatiegeschenk idee voor merken die een uniek modern karakter willen toevoegen aan tuinen en balkons. Maar ook dacht ik aan tuinarchitecten, en hoveniers. Een leuke verrassing om dit vogelhuisje te vinden wanneer je gloednieuwe tuin opgeleverd wordt.

Materiaal

De moderne vogelvilla’s zijn niet gemaakt van doorsnee vurenhout. Barnhard gebruikt bamboe hout, teak, mahonie, high-end laminaat en roestvrijstaal. Sommige luxe vogelhuisjes hebben ook een mooie bamboe plantenbak, een levende muur met vetplantjes of zonnedek.

Prijzen

De prijs voor deze handgemaakte design vogelhuizen varieert tussen de $ 149,99 tot $ 429,99. Verkrijgbaar via www.sourgrassbuilt.com. Kost wat, maar dan heb je ook wat! Betaalbare alternatieven kun je kopen bij Vogelhuisjesstore. Daar kosten de huisjes voor vogels ongeveer vijftig Euro. En die zien er ook leuk uit!

Lees ook:  Getest: Bijzonder luxe chocolade bonbons van Maison Macolat

Tip: Ook een leuk design cadeau – voordeliger – voor vogelliefhebbers zijn deze metalen vogels voor in de tuin.