Albert Heijn rugzak shopper, wanneer trolley?

Albert Heijn introduceert 15 april 2014 de bekende blauwe AH grote boodschappentas nu heel handig als rugzak!  

AH maakt van boodschappentas nu ook rugzak

Van de bekende doodnormale supermarkt shopper een gewild promotioneel product maken. Ooit was die van Dirk populair. Vraag me niet waarom. Maar Albert Heijn probeert het opnieuw. Hoe? Simpel. Ze naaiden er een rits in en zetten er twee schouderbanden aan zodat je hem op je rug kan dragen.

Het is echt zo simpel, dus ongetwijfeld eerder gedaan. Maar eerlijk? Ik denk niet dat je liever een echte rugzak gebruikt. Mijn eerste gedachte is dan ook: welke supermarkt komt met een bedrukte boodschappentrolley? Dat is pas écht handig!

Albert Heijn rugzak shopper € 2,99

Deze unieke Limited Edition AH Easyshopper is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een handige en duurzame manier om boodschappen te doen. Deze shopper kan op je rug worden gedragen en is afgesloten met een rits, zodat je je boodschappen nu nog makkelijker kunt meenemen.

ah shopper rugzak

De shopper is gemaakt van duurzaam polypropyleen dat ervoor zorgt dat hij herbruikbaar is en lang meegaat. De Limited Edition Albert Heijn rugzak shopper kost € 2,99 en is verkrijgbaar in zo’n 700 Albert Heijn-winkels. 

Ja, ja, duurzamer…

Met de AH Limited Edition Easyshopper wordt boodschappen doen nog gemakkelijker en duurzamer. Zo lezen we in hun persbericht. Want je neemt nu zo met gemak je boodschappen wandelend of fietsend op je rug meer en bent een eye catcher in de straat met deze AH Easyshopper. Ook kan de shopper worden meegenomen naar het park of het strand voor een picknick. 

Lees ook:  Zwevende rugzak voelt gewichtloos

What’s next?

We gaan deze blauwe rugzak shopper, al lijkt het me niet heel lekker zitten, nog veel zien. SO na Appie voor de publiciteit die ze ermee pakken. Dus hoe overtref je de  Albert Heijn shopper rugzak? Zet er wielen aan. Wie komt er met de eerste bedrukte oma boodschappentrolleys? In passend retro geruit design natuurlijk. Misschien wel met XL wielen voor strandbezoek of picknicks in parkjes. Ik zie het wel voor me. 

boodschappentrolley bedrukken