Duurzaam notitieboek voor tweede jaar op rij ‘Relatiegeschenk van het Jaar’

WOW! Duurzaam notitieboek van Correctbook valt ook dit jaar in de prijzen op PromZ Live

Het 3 jaar jonge sociale bedrijf produceert uitwisbare notitieboeken. Notitieboeken die je eindeloos opnieuw kunt gebruiken. Vrij opvallend wint de Rotterdamse Startup, voor het tweede jaar op rij, de titel ‘PromZ Promotional Product of the Year’. Dit is dé award voor de relatiegeschenken branche in Nederland.

It began in Africa

Eigenaar Sam van Tol, was in 2015 op studiereis in Zuid-Afrika. Daar werd hij geconfronteerd met de grootste kink in de Zuid-Afrikaanse educatieve kabel: analfabetisme.

“Het trok direct mijn aandacht. In scholen en onderwijs wordt geïnvesteerd, gelukkig zelfs in armere landen. Echter, het ontbreekt flink aan gedegen schoolmateriaal. Schrijven zonder papier valt niet mee. Vol inspiratie keerde ik terug naar Nederland, met als doel een oplossing voor dit probleem te vinden!”.

Vervolgens heeft de Sam (24) een duurzaam notitieboek ontwikkeld, dat oneindig mee gaat.

“De boeken worden hier verkocht. Met de verdiende omzet gaat minstens 10%, in correctbooks, naar kinderen in de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Ook ontwikkelingshulp maakt gebruik van onze producten. Dat is toch fantastisch? Mijn droom tot ondernemen komt uit én wij kunnen veel kinderen helpen met een toekomst”.

correctbook duurzaam notitieboek social enterprise afrika

Relatiegeschenk van het jaar 2018

Ieder jaar organiseert PromZ het gratis evenement PromZ Live. Het evenement voor de relatiegeschenken branche én eindklanten. Fabrikanten, dealers en opdrachtgevers komen al bijna 20 jaar naar deze beurs. Ieder jaar worden verschillende awards weggegeven, waaronder ‘PromZ Promotional Product of the Year’. Het duurzame notitieboek is populair. Correctbook weet nu al twee keer (2017 & 2018) de titel mee naar huis te nemen. Vorig jaar vielen ze ook al in de prijzen (destijds ingezonden door Gemaco). Correctbook doet het blijkbaar nog steeds goed bij de bezoekers van deze vakbeurs. Want dit jaar zijn ze wederom als winnaar gekozen door het publiek in de categorie kantoorartikelen.

Nieuw: Notitieboek App

Correctbook is meer dan een duurzaam notitieboek. De ontwikkeling van het product gat nog altijd door. Sterker nog. Er is een app ontwikkeld waarbij de geschreven notities meteen kunnen worden opgeslagen en gedeeld in de cloud: Correctbook PDF Scan App. Hierdoor komt het beste van twee werelden bij elkaar: eindeloos analoog werken en uiteindelijk digitaal organiseren.

Lees ook:  Uitwisbaar notitieboek

duurzaam notitieboek app correctbook downloaden

Benieuwd wat Correctbook voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je inspireren door de Correctbook case met Rotterdam The Hague Airport of check hun website.