Turnbok leren notitieboek

Stijlvol upcycle relatiegeschenk: Vintage leren notitieboek gemaakt van afgedankte turnbokken.

De kaft van deze leren notitieboeken is door ontelbare al zweterige handjes vastgepakt en misbruikt. Dat komt omdat het gemaakt is van afgedankte turnbokken uit de gymzalen van middelbare scholen. Het ‘afval’ krijgt een tweede leven.

Oude materialen een nieuwe en meer duurzame functie gegeven is momenteel hip en trendy want duurzaam. Je hebt ze ook gemaakt van gerecycled koffiedik. Maar dit is upcycling gedaan op een stijlvolle manier.

Absolute must-have voor schoolnostalgie,

hipsters uit bakfietssteden

en fans van het echte en authentieke.

vintage leren notitieboek stijlvol upcycle relatiegeschenk idee

Binnenwerk: Munken Pure

Het binnenwerk van de leren notitieboekjes is alles behalve recycled. Het straalt pure luxe uit, net als de leren kaft. Munken Pure. Munken Pure is een zachte, ivoorkleurige tint, niet-gecoat papier dat alleen wordt gebruikt voor publicatie en afdruktoepassingen van hoge kwaliteit. Ongestreken natuurlijk papier zonder toegevoegde witmakers. Zo voelt eerlijk papier: puur natuur, zacht en warm.

Inspiratie te danken aan: Brandbook uit Frankfurt. Dat ze daar een passie voor papier en notebooks hebben lijkt me duidelijk. Alleen voor de bedrijven met een verfijnde smaak voor relatiegeschenken. Zo maken ze hun notitieboekjes:

Lees ook:  Circulair geschenk van gerecyclede eetstokjes

1 gedachte over “Turnbok leren notitieboek”

Reacties zijn gesloten.