Notitieboek met kaft gemaakt van gerecycled koffiedik

Heeft jouw merk iets met koffie of upcycling? Dan is dit een origineel relatiegeschenk idee.

Dit notitieboek is gemaakt van het koffieafval van precies 1 kop koffie.

Steun de circulaire economie

Relatiegeschenken met een verhaal zijn in de mode. Je hebt kogelvrije notitieboeken, uitwisbare notitieboeken, notitieboeken gemaakt van bamboe. En nu ook notitieboeken van koffieafval. Coffee Based is één van de projecten uit de VerdraaidGoed Upcycle broedplaats. Het Rotterdamse bedrijf is van plan om nog veel meer producten te maken van de koffiedik uit koffiemachines van MAAS.

Koffieafval

In Nederland wordt er jaarlijks ruim 120 miljoen kilo koffieafval geproduceerd dat grotendeels direct in de vuilnisbak belandt. MAAS International wil koffieafval niet langer verbranden, maar voortaan inzetten als grondstof. Coffee Based heeft de kennis in huis om koffieafval om te zetten in producten. Het eerste gezamenlijke product, een duurzaam notitieboek, heeft een kaft gemaakt van koffiedik. Slimme keuze aangezien notitieboeken populaire relatiegeschenken zijn. In het binnenwerk vind je 100% gerecycled cradle-to-cradle papier (zilver certificaat).

Circulaire relatiegeschenken

Dankzij de samenwerking met MAAS, kan Coffee Based haar productlijn uitbreiden met dienbladen, bakjes voor suikerzakjes en creamers en wellicht in de toekomst ook servies. MAAS is al jaren actief om duurzame impact te creëren in de circulaire economie. De machines en bekers zijn recyclebaar, en met dit exclusieve partnerschap wordt ook koffiedrinken duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Kijk op de website van Looped Goods voor meer info over circulaire producten.

Lees ook:  Gratis Budweiser notitieboek en kans op 25k

3 gedachten over “Notitieboek met kaft gemaakt van gerecycled koffiedik”

Reacties zijn gesloten.