SHOW ‘EM WHAT YOU GOT! Fiets veilig en zelfverzekerd door het verkeer met siliconen fietslamp led ballen.

Doet de fietsverlichting het nog? Met dit setje siliconen fietslamp ballen tover je een glimlach op iedereen die je inhaalt.

Het slechtste en tegelijkertijd beste fietslampje dat ik ooit heb gezien

Niemand heeft volgens mij nog een dynamo en koperdraadjes langs zijn frame. Er zijn vast veel mensen die nu niet eens begrijpen waar ik het over heb. Maakt niet uit. Het gaat om veilig fietsen in het donker. Dat doe je met fietsverlichting en reflectoren. Led lampjes gaan duizenden branduren mee. Vaak langer dan de fiets zelf, mits je de moeite zou nemen om de batterijen te vervangen. Iets wat niemand doet. Ook raak je ze vaak kwijt. Dat zijn een paar redenen waarom dit een goed relatiegeschenk idee is. Iedereen kan namelijk altijd wel een nieuw setje fietslampen gebruiken. Fietslampjes zijn daarom in de ‘donkere’ maanden een leuk relatiegeschenk.

Deze grappige siliconen fietslamp led ballen kun je mooi bedrukken met je logo. Maar eerlijk gezegd zijn ze al hilarisch genoeg. Dus bestel ze hier gewoon zoals ze zijn.

siliconen fietslamp led ballen

55 Euro boete

Best gek: een fiets hoeft volgens de wet geen verlichting te hebben. Maar je moet wel verlichting voeren in het donker en bij slecht zicht. Je kunt een boete van € 55 krijgen als je fietsverlichting niet in orde is. Fietsen zonder reflectoren kost je € 35!

‘Ik val op’

De fietser is een kwetsbare deelnemer aan het verkeer. Zien en gezien worden is voor fietsers van groot belang. In het najaar wordt daar aandacht voor gevraagd in de campagne ‘Ik val op’.
De campagne is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en wordt uitgevoerd in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, TeamAlert, Fietsersbond en de ANWB.

Lees ook:  Werkhandschoenen bedrukken

Instructie bevestiging led lamp fietsballen fietslampjes:

relatiegeschenk led ballen fietslampje instructie zadel hangen

Meer info & bestellen

1 gedachte over “SHOW ‘EM WHAT YOU GOT! Fiets veilig en zelfverzekerd door het verkeer met siliconen fietslamp led ballen.”

Reacties zijn gesloten.