Vliegtuigraam fotolijst: Air Frame

Fotolijst in de vorm van vliegtuigraam houdt herinnering aan reizen levend

Is het een fotolijst of vliegtuigraam? Fleur een thuiswerkplek, kantoor of lobby op met deze geinige vliegtuigraam fotolijstjes. En dit cadeau idee past ook leuk in een kinderkamer. Voel de opwinding van het reizen in een vliegtuig, of plaats je eigen foto’s van boven de wolken in dit frame.

  • Enkel frame of als set van 3
  • 2 formaten: groot (8 x 10) of klein (5 x 6 inch)
  • Kan aan de muur worden gehangen of op bureau geplaatst d.m.v. standaard.

Vliegvakanties naar zonnige bestemmingen. Houden je klanten ook van dit soort vakanties? Tsja niemand is onfeilbaar. De vliegtuigraam fotolijst van teevstyle helpt ​​hun deze bijzondere reisherinneringen te bewaren, in de veiligheid van hun eigen huis.

Bewuster reizen

Het coronavirus zorgt voor onvoorspelbare situaties, daardoor zijn vliegreizen een risico. Helaas ontneemt dit ook voor veel toeristen het gelukzalige gevoel van intercontinentaal reizen. Vakantiegangers kunnen alleen virtueel nieuwe plekken en mensen ontmoeten. Zo strijden we tegen corona en reizen we duurzamer. Misschien kan dit geinige fotolijstje daarbij helpen. 

Veilige zitplek

Veel mensen geven de voorkeur aan een zitplaats bij het raam. Er is iets ontspannends aan het kijken uit het raam van een vliegtuig. En je kunt nog eens bijzondere optische fenomenen waarnemen zoals een Glorie. Kortom, het geeft je de kans om een ​​pauze te nemen van het alledaagse. Haal dat heerlijke gevoel van vliegen in huis, met de Air Frame fotolijstjes.

Reisherinneringen bewaren

De foto’s die in de vliegtuigraam fotolijst worden getoond, openen de ogen, en geest om terug te gaan naar de herinneringen aan de mooie tijd van (goedkope) verre vluchten. Hoe hou je nu de herinnering aan die reizen levend? Simpel. Met de illusie van Air Frame kan je een emotionele ervaring oproepen, waarbij je de opwinding voelt van het reizen in een vliegtuig. Droom lekker weg. Geef dat gevoel van vrijheid en avontuur cadeau!