Retro relatiegeschenk: viewmaster bedrukken

Laat een viewmaster bedrukken met je logo, en personaliseer de dia’s met je eigen slides of de persoonlijke foto’s van je klant.

Ah… nostalgie. Met een gepersonaliseerde versie van de viewmaster geef je klanten een dubbele dosis retro fun. Laat je personeel of klant terugblikken op zijn of haar eigen verleden met een van de beste gadgets uit onze kindertijd.

Bedrijven gebruiken deze gave retro gadget ook als origineel promotieproduct, met hun eigen zakelijke slides / foto’s met indrukwekkend 3D effect. Grappig als kraamcadeau, of voor de verjaardag van een kind of collega.

Voorbeelden geefmomenten:
  • Verjaardagscadeau klant / kind
  • Werkjubileum collega
  • Geboorte- kraamcadeau
  • Aandenken mooie reis
  • Origineel alternatief voor fotolijst / fotoalbum
  • Grappige uitnodiging voor event
  • Originele uitnodiging / direct mail artikel

Of weet je nog: toen er beurzen, corporate events en bedrijfsfeesten waren? De View-Master is ook een uniek alternatief voor een saai fotoalbum of fotolijstje. En er is zelfs een brievenbus proof en budgetvriendelijke mini versie voor grote Direct Mail campagnes.

Pfizer laat viewmaster bedrukken

Lijkt het je wat? Non-profitorganisaties, scholen en universiteiten, hotels, resorts, cruisemaatschappijen, horeca, en bedrijven actief in de medische zorg maakten al gebruik van dit geinige relatiegeschenk idee. Hieronder een mooi voorbeeld van hoe Pfizer de viewmaster heeft ingezet voor hun marketing campagne.

Pfizer, Inc werkt samen met medische professionals over de hele wereld. Het bedrijf deelt verhalen over medische prestaties en moet vaak complexe concepten uitleggen. Met de reelviewer, kregen de vertegenwoordigers van Pfizer, Inc een originele ‘Binnenkomer’ in hun handen. Door gebruik te maken van hun eigen bedrukte viewmaster helpen ze artsen om de eigenschappen van medicijnen op een nieuwe manier te zien.

Lees ook:  Wijn met eigen etiket; dat niet saai is

3D Pop-up mini viewer

Vanaf 5.000 stuks kun je 3D Mini-viewers laten bedrukken. Voor grote direct mail campagnes is er ook een platte, retro viewer ontwikkeld. Ze zijn plat ontworpen zodat ze door de brievenbus passen. Wanneer de mailing geopend wordt, klappen ze open (pop-up!). Geweldig voor grootschalige direct mail-campagnes gericht op duizenden ontvangers.

ReelViewer Image3D

Eigenaar Rich Dubnow (ook bekend als de meest ervaren 3D-fotograaf ter wereld) was twintig jaar hoofdfotograaf bij View-Master. Als geen ander kent hij de kracht van retro relatiegeschenken. In 1997 richtte hij daarom Image3D op, dat de RetroViewer (View-Masters) als marketing- en promotietool voor bedrijven bedrukt. 

Je kunt kiezen voor een eigen configuratie van de foto’s, zoals Pfizer deed. Maar hoe gaaf is het als je klant zelf zijn persoonlijke favoriete herinneringen kan terugzien, in dit iconische rode foto speelgoed apparaat? Dan maak je er pas echt een uniek relatiegeschenk van!

Eigen foto’s in de View-Master

Door middel van een vouchercode die bij de reelviewer is geleverd, kun je persoonlijke snapshots uploaden op een website. Een paar dagen later ontvang je je bestelling thuis, plaats deze dia’s in de kijker en verwonder je nogmaals over de eerste stapjes van je baby, of je favoriete strand bij zonsondergang, of … nou ja, wat je klant nog meer wil vereeuwigen.

Onthoud één ding: je bent nu zelf de View Master!