Flip spinner bedrukken

Laat de flip spinner bedrukken met je logo. Haak in op dé speelgoed rage voor 2019.

Ken je de zomer hype van 2017 nog? Het was de fidget spinner. Hij stond in de top 5 zomer relatiegeschenken. Je moet even goed kijken om het verschil te zien tussen de Fidget Spinner en de Flip Spinner. Want in actie lijkt dit speelgoed onze zintuigen te prikkelen met ongeveer dezelfde sensatie.

Rondraaien en trucjes leren

Het is de allernieuwste, heetste rage voor 2019. Maar wat kun je ermee? De naam zegt het eigenlijk al: flip & spin! Je kent misschien nog wel de jojo? De geschiedenis van de jojo gaat terug tot 500 v.Chr. Dat wist ik ook niet. Maar dat mensen dit soort gadgets leuk vinden, is niet nieuw.

Draai de flip spinner rond, en leer jezelf trucjes en stunts aan. Je kunt de gadget laten stuiteren op de grond, op je hand of op de tafel.

Kopen vanaf 4 stuks

Voor consumenten kun je nu het beste terecht op Bol.com Daar kun je een setje van 4 onbedrukte flip spinners kopen. De Flip Spinner is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Koop bij bol.com

Flip Spinner bedrukken

Flip Spinners zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, en kleuren. Bedrukken kan met tampondruk of door middel van doming. De beste plek is bovenop het handvat.

impressie

Groothandel Flip spinners

De groothandel die de speeltjes distribueert is Otto Simon. Een internationale importeur/exporteur en groothandel in speelgoed. Otto Simon verhandelt wereldwijd speelgoed en gadgets sinds 1911. Voor zover bekend is dit de beste plek om grote aantallen flip spinners in te kopen.

Lees ook:  Doosjes bedrukken kleine oplage