Classic: foute kersttrui bedrukken met logo

thumbnail

Is dit jouw idee van een origineel kerstgeschenk? Een foute kersttrui bedrukken met je logo. Dat geschenkidee kan toch niemand serieus nemen! Maar gelukkig hoeft niet alles serieus te zijn…

Klassieker onder de kerstgeschenken: ff snel een foute kersttrui bedrukken voor je collega’s

Foute kersttrui laten maken

XL Bedrijfskleding maakt last minute je foute kersttruien. Inclusief je eigen mooie logo geborduurd kosten ze € 35 per stuk bij een minimale afname van 25 stuks. Download het bestelformulier Foute kersttruien bedrukken en stuur naar roland@xlbedrijfskleding.nl. Heb je liever een kant-en-klare foute xmas jumper zonder je logo? Ga dan naar superfout: daar zijn de beste slechtste truien te koop:

Originele (bedrijfs)kleding

kerstgeschenk foute kersttrui bedrukken logo

Roland van Gulik (eigenaar van XLBedrijfskleding ) levert niet alleen foute xmas sweaters. De rest van het jaar verkoopt hij bedrijfskleding voor iedere branche in heel Nederland. Maar vooral kleding die goed, creatief en op tijd moet zijn. Ze hebben vaak originele ideetjes zoals een waterafstotend overhemd:

De hemden worden bewerkt met de nieuwste nano technologie, waardoor het water-, olie- en vlekafstotend is. Dit is ook zo’n overhemd dat je nooit meer hoeft te strijken.

Kan het fouter?

Het antwoord op deze vraag is simpel: jazeker. Ik weet niet of jullie bedrijfscultuur, net zo losjes is als de mijne. Maar het kan ook Superfout.

Pizza en poezen kersttrui, dinosaurus kersttrui of Jezus en Donald Trump op je superfoute kersttrui bedrukt.

Geschenk goeroe, gadget fanaat en branding baas.
Terug omhoog