Op Dunkin’ geïnspireerd hondenspeelgoed voor donateurswerving

Net als hun ‘pawrents’ kunnen honden nu de hele dag op Dunkin ‘rennen.

Dunkin’ Joy in Childhood en BARK werven donateurs met custom made hondenspeelgoed en een virtuele run voor hondenbezitters

Originele donateurswerving tip nodig? lees dan verder. Klanten van de bekende donut winkels Dunkin’ die een donatie doen aan de Dunkin ‘Joy in Childhood Foundation, ontvangen als bedankje Dunkin’ized hondenspeelgoed. Het is het resultaat van een originele samenwerking tussen Dunkin’ en het vrolijke hondenspeelgoed gift box merk: BARK.

Donateurswerving met hondenspeelgoed

In ruil voor een donatie van $12 ontvangen Dunkin’ gasten het piepende, gekreukte, pluizige hondenspeelgoed met hun hete koffie. En voor $15 ontvangen gasten een meerdelige giftbox gevuld met MUNCHKINS® donut hondenspeelgoed. Het logo speelgoed voor honden is bekleed met vilt en maakt piepende geluidjes. Het speelgoed is licht, duurzaam en perfect voor honden van alle leeftijden en maten. En daar stoppen ze niet. Er is ook nog een fundraiser run bedacht.

dunkin merchandise honden speelgoed donateurswerving
Een genot voor dierenliefhebber en dieren: dit pluizige custom made hondenspeelgoed van Dunkin’

Virtuele race-challenge als fundraiser

Want ook is er nagedacht aan de corona kilo’s. Want hondenbezitters die op zoek zijn naar meer manieren om iets terug te doen voor de maatschappij kunnen deelnemen aan de  Dunkin ‘JOY Run. Dit is een virtuele race-challenge die Dunkin’-fans door het hele land uitnodigt om in augustus te rennen of te wandelen, met hun trouwe viervoeters, voor een goed doel. 

Bedrukte promo producten als incentives om deel te nemen / doneren

Hondenspeelgoed inzetten voor je donateurswerving in samenwerking met een leuk hondenmerk is natuurlijk al briljant. Maar deelnemers die zich registreren op het Dunkin ‘Runner- niveau ontvangen ook een leuk cadeautje. Ze krijgen een Dunkin’ JOY Run- t-shirt, evenals de mogelijkheid om hun foto dit jaar op een van de billboards van Dunkin in Boston te zien. Bovendien ontvangen de eerste 50 registranten een door Dunkin ‘geïnspireerde Goodr-zonnebril. En ja… er is nóg meer!

Lees ook:  Batman loves a cookie

De eerste 1.000 registranten ontvangen een virtuele swagbag, met kortingsbonnen van Saucony , Crocs en BARK. Alle inkomsten die via de Dunkin ‘JOY Run voor de Dunkin’ Joy in Childhood Foundation worden ingezameld, zullen worden besteed aan gezondheids- en honger organisaties die kinderen in achtergestelde gemeenschappen ondersteunen.

Dunkin’ Joy in Childhood

De Dunkin’ Joy in Childhood Foundation, opgericht in 2006, is een onafhankelijke stichting die dankzij Dunkin’ en de vrijgevigheid van hun franchisenemers, partners, medewerkers en gasten kan bestaan. Het is hun missie om de eenvoudige geneugten van de kindertijd te bieden aan kinderen die vechten tegen honger of ziekte. Meer informatie over de Dunkin ‘Joy in Childhood Foundation vind je op: www.bringjoy.org

Exclusieve limited edition merchandise

Dat ze bij Dunkin’ de kracht van promotionele producten hebben ontdekt, lijkt me een understatement. Merchandising en limited edition swag zetten ze in als guerrillamarketing. Hierbij ligt telkens de nadruk op het bekende Cialdini principe van schaarste. Speciale merch drops zijn bijvoorbeeld alleen kort beschikbaar via een webshop met geheim wachtwoord.