AERO Drinks: spuitbus cocktails zijn de toekomst

Spuitbus cocktails zijn gave alcohol gadgets. Laag in calorieën en je wordt er minder snel dronken van.

AERO Drinks verkocht al meer dan 10.000 spuitbus cocktails, of drinkbare aerosols, sinds hun oprichting in mei 2018.  Oprichter Herbert Höckel vertelde alles over zijn innovatieve start-up uit Düsseldorf bij de Pioneer Pitches op Marketing Pioneers.

Drink je nog steeds of spray je al?

Herbert Höckel (CEO & Founder AERO Drinks)

Eerste spuitbus cocktails ter wereld

AERO drinks maakte de allereerste cocktail in een spuitbus ter wereld. Ze noemen hun spuitbus drankjes drinkbare aerosols. Het is gaaf en laag in calorieën. Een bijkomend voordeel: je bent sneller aangeschoten, maar minder snel dronken! Bovendien zijn de spuitbusjes klein (50 ml) en licht, daarom passen ze gemakkelijk in elke handtas of broekzak.


TIP: Aero Drinks zijn ook te koop via Amazon. Bestel er een paar als je benieuwd bent:

5 klassieke cocktails

Kies uit vijf klassieke cocktails.

  • Mai tai
  • Sex on the beach
  • Caiprinha
  • Tequila Sunrise
  • Mojito

Spraybare superfoods

Als sinds de oprichting in mei 2018 groeien ze snel, en zijn ze druk met productontwikkeling. Denk niet alleen aan een uitbreiding van het cocktail assortiment. Ook spraybare superfoods komen op het menu.

AERO drinks verkoopt tot nu toe alleen aan consumenten. Dat doen ze via hun eigen webshop en ongeveer 50 winkels en supermarkten in Duitsland. De Europese introductie  van hun spuitbus cocktails is gepland voor 2019.

White label

Herbert Höckel vertelde dat hij nu nog geen white label oplossingen wil aanbieden. De reden is simpel: hij is nog druk bezig met zijn merk en product verder ontwikkelen. De optie om zijn spuitbus cocktails als relatiegeschenk in te zetten laat daarom nog eventjes op zich wachten. Maar hij sluit deze mogelijkheid voor de toekomst niet uit.