Pizza draagtas: Toon je liefde voor pizza

Je hoeft nooit meer zonder pizza, dankzij de pizza draagtas.

We leven in een complexe en dynamische wereld. Veranderingen volgen elkaar snel op. De pizza draagtas is simpelweg een briljante uitvinding die ons weer even met beide benen op de grond zet. Back to basics! Met dank aan Stupidiotic.

…een gedurfd (en heerlijk) fashion statement.

Relatiegeschenk idee voor foodies en pizza lovers

Briljant gimmick / relatiegeschenk voor restaurantketens gespecialiseerd in pizza, pizzeria’s en pizza fabrikanten. Ook een handige gadget voor een foodfestival of pizza foodtruck. Genoeg ideeën! Eerst een paar van de vele voordelen van de grappige pizza draagtas op een rij:

  • Leuk voor de Pizza Lover (iedereen dus)
  • Draagbaar nekbandontwerp
  • Herbruikbare ziplock seal

Toon je liefde voor pizza door je laatste slice dicht bij je hart te houden met de pizza draagtas!

Hoe werkt de pizza draagtas?

Stel je voor: je moet even de deur uit. Maar je maag begint net te rommelen. Een klein beetje maar. Je hebt geen zin om zomaar ergens een snack te moeten kopen. Bovendien heb je nog wat pizza van gisteren over. Voor je naar buiten gaat pak je één van die laatste pizza left-overs uit de koelkast. Plaats de pizza slice in de draagtas, sluit de zipsluiting, en hang de lanyard trots om je nek … net zoals je met een keycord of congresbadge zou doen. Voor vlaamse lezers: houwtouw.

Let op: niet te gebruiken met magnetron of ovens. Voor uitgebreide instructies van deze pizza gadget;zie afbeelding hieronder.

TIP: combineert perfect met het heuptasje bedrukt als harige bierbuik.

2 gedachten over “Pizza draagtas: Toon je liefde voor pizza”

Reacties zijn gesloten.