10 coolste 3D powerbanks van WattzUp Power

De tien coolste 3D powerbanks van WattzUp Power. Niet als What’s Up of Whatsapp. Wattz=Power.

Voorheen draaide het in de relatiegeschenken tech gadget wereld vooral om 3D usb sticks. Je begrijpt dat die binnenkort op de stapel cd’s en cassettebandjes komen te liggen. Waar we wél behoefte aan hebben zijn powerbanks. En wat is cooler dan 3D powerbanks in een gekke vorm?

Retro powerbank voor telecom providers:

Nostalgie voor gamers en kids uit de 80ies:

Voor de pizza-lovers (je weet wel, zij die het graag tonen)

Het kan nog.. nét! Blij zijn als een eenhoorn, maar uniek…

Patlıcan! Evet askim, eggplant powerbank. Maar kan ook een paarse wortel zijn.

Emoticons hebben doorgaans geen tekst / uitleg nodig:

Frie or die!

BOOM BOX 3D Powerbank (je hebt ze ook als diy smartphone speaker)

Killer Buzz:

Lipstick:

3D powerbanks

De plaatjes van deze coole noodladers zeggen eigenlijk wel genoeg. Als je niet weet wat een powerbank is dan weet ik geen andere manier om het uit te leggen. Powerbanks zijn een soort oplaadbare batterijen.

Tip: Kunnen deze originele powerbank designs je niet bekoren? Maar vind je het relatiegeschenk idee wel grappig? Kies dan voor een 3D powerbank in je eigen vorm. Denk bijvoorbeeld aan je beeldmerk, of het product dat je verkoopt.

Dus, geen stopcontact in de buurt? Geen probleem. De meeste powerbanks zijn klein van formaat, die passen makkelijk in je fanny pack, je hipster rugtas of je reiskoffer. Super handige gadgets waarmee je onderweg een smartphone of tablet kunt opladen. De powerbank staat niet voor niets in mijn originele outdoor relatiegeschenk top 6.

Lees ook:  Gadget voor wereldreizigers: Ultra compacte ALL-IN-ONE wereld reisstekker

Wil je een stapje hoger op de tech ladder klimmen? Ga dan voor een inductie powerbank. Liever een tikkeltje serieuzer? Jammer, dan kan ik je niet helpen. Zoek verder!

1 gedachte over “10 coolste 3D powerbanks van WattzUp Power”

Reacties zijn gesloten.