Als de beamer in deze video er uitziet alsof hij van goedkoop karton gemaakt is. Dan klopt dat.

De eerste versie van Luckies Smartphone Projector was zo’n succes dat ze besloten om een ​​luxe versie te maken. In de vorige versie moest je met lijm aan de gang. De Smartphone Projector 2.0 is kant-en-klaar. En heeft een ‘luxe’ afwerking. Aldus de makers.

Smartphone in the box, kick back and relax!

Nerds

Voor de duidelijkheid. Er zijn veel manieren om, haarscherp, de beelden van je smartphone op een muur te projecteren. Deze beamer kun je daar absoluut niet voor gebruiken. Het werkt wel. Maar het is meer een grappig ding. Een gimmick. Je gaat hier niet een belangijke pitch mee doen.

Meer dan een geinig relatiegeschenk ideetje

Even serieus. Behalve een geinig relatiegeschenk, kan dit ook nog educatieve waarde hebben. Mits je de basischool niet hebt afgemaakt tenminste. Het doet mij denken aan de proefjes die ik als kind op school deed. Je moet het ding zelf in elkaar vouwen. De lens erin zetten en dan je smartphone heen-en-weer schuiven om scherp te stellen. Wat het in feite demonstreert, zijn de basis principes van projectie. Daarom kan dit ook een origineel relatiegeschenk zijn voor kinderen met interesse in wetenschap.

geinig relatiegeschenk idee: smartphone projector van karton geinig relatiegeschenk idee: beamer karton smartphone geinig relatiegeschenk idee: beamer karton geinig relatiegeschenk idee: beamer smartphone van karton gemaakt geinig relatiegeschenk idee: kartonnen beamer

Lees ook:  Eigen glossy, tijdschrift of magazine maken?

Geschreven door

Sebastiaan Spits

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat.