Screwmagnet, gadget voor (on)handige mensen

Even iets anders. Je verwacht dit niet. Maar met een grappige berukking is dit een heel leuk relatiegeschenk:

De Screwmagnet is een super krachtige magneetclip die kan worden vastgemaakt aan je broek of riem.

Een handig relatiegeschenk / gadget voor klussers, conciërges, monteurs, loodgieters, timmerlieden of DIY’ers en alle andere klanten van een bouwmarkt.

Stuck on you

De Screwmagnet is een uitvinding van de oprichters van Qblades. Tijdens bouwwerkzaamheden was het gebruik van een magneet best handig. Ze hebben dit verder uitgewerkt, met als resultaat de Screwmagnet. Deze gadget zorgt ervoor dat schroefjes en klein gereedschap blijven hangen. Handige voor de handige en onhandige klussers.

Alles tot 11 kg blijft eraan hangen

De Schroefmagneet is voorzien van een industriële neodymium magneet, momenteel wereldwijd de sterkste magneetsoort. Deze supersterke magneet heeft een draagkracht van 25 lbor / 11,3 kg. Dus het kan behoorlijk wat gewicht aan. Een handige hulp om bijvoorbeeld schroeven aan te hangen. Of wat dacht je van verschillende bitjes voor je accuboor, als je die regelmatig moet wisselen. Een schroevendraaier, een hamer, alles tot 11 kg blijft eraan hangen.

Pacemaker

Bij het testen van de gadget, werden geen problemen gevonden met pacemakers, defibrillatoren of bankkaarten. Toch wordt geadviseerd om deze uit de buurt te houden van de sterke magneet.

Inlichtingen: Verkrijgbaar via dealernetwerk. Wil jij de Screwmagnet bedrukken met je logo? Vraag dan je relatiegeschenk leverancier voor een prijsopgave of offerte.

Lees ook:  BRIK is dat stoere cadeau idee waar je naar op zoek was

1 gedachte over “Screwmagnet, gadget voor (on)handige mensen”

Reacties zijn gesloten.