BRIK is dat stoere cadeau idee waar je naar op zoek was

Een breekbare betonnen steen met een zakmes erin… en meer!

BRIK! Het is een betonblok om open te breken. Om een ​​doosje met een mes erin te vinden … en een code om te zien of je een tweede, waardevoller mes wint. Een origineel relatiegeschenk voor klussers, vakvrouwen of een gekke oom (we hebben er allemaal een). Misschien kan dit stoere cadeau idee een aantal interessante DIY-cadeaus inspireren?

betonblok met verrassing stoer cadeau

Stoer cadeau met zakmes

De bierpakketten en leren schorten zijn altijd leuk om te geven. Maar wat als je iets bijzonders zoekt? Brik is perfect voor die “stoere jongens” die lastig te verrassen zijn. Tussen aanhalingstekens want meisjes houden ook van dingen slopen. Het is een cadeau dat zowel leuk, uniek als nuttig is. In elke betonnen Brik zit een zakmes van hoge kwaliteit en een unieke code verborgen. Eén winnaar in elke batch ontvangt een extra mes met een waarde van meer dan $ 100!

Zo werkt het

  1. Smash Your Brik ™
  2. Grijp je mes
  3. Voer uw code in om te winnen!

Kansspel

Deze manier van cadeautjes geven tilt het spannende unboxing ritueel naar een hoger niveau. Niet alleen is het openbreken van de steen een hele belevenis, ook de vraag of je een extra prijs hebt gewonnen. Dit concept kan daarom goed toegepast worden op promotionele kansspelen. Denk bijvoorbeeld aan een origineel alternatief voor het leuren met lootjes voor je sportvereniging.

Lees ook:  Waarom mannelijke relatiegeschenken trending zijn + 3 voorbeelden.