Xapron. Stijlvol leren schort als relatiegeschenk idee voor foodies

Is je klant fan van mensen als Anthony Bourdain of Jamie Oliver? Heeft hij al een kast vol kookboeken en een keuken vol met apparatuur? Dan is een Xapron het perfecte stijlvolle relatiegeschenk dat een leven lang mee zal gaan.

Stuk voor stuk unieke leren schorten met elk hun eigen karakter. Net als je klant. Deze leren schorten van het merk Xapron zijn het ultieme tenue voor elke keukenprins of keukenprinses. Je gaat er gegarandeerd indruk mee maken! En de herinnering zal blijven hangen als je de naam van je klant op deze schorten laat drukken.

peter handgemaakt leren schorten
Eigenaar Peter Vrins bedacht de naam X(apron), vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten en voegde daarom een X(kus) toe aan de Engelse naam Apron.

Van Indiana Jones tot Paris Hilton

Ieder handgemaakte leren schort begint als een leeg doek voor Peter Vrins (eigenaar Xapron). Robuust, luxe, geschuurd, stoer of vintage. Peter maakt, op ambachtelijke manier, leren schorten met elk een uniek karakter. Vanuit zijn atelier in Waalwijk bedacht hij 5 verschillende schorten. De Ohio, Hermes, Kaaiman, BBQ en Tribe. Voor elke stijl heeft Xapron een toepasselijk schort.

Indrukwekkend vakwerk

De beste dingen in het leven worden mooier naarmate ze ouder worden. Neem een goede fles wijn, kaas, gietijzeren pannen, George Clooney of een goede relatie. Dat geldt ook voor Xapron leren schorten. Hoe meer je het leren schort gebruikt hoe beter hij er uit gaat zien. De schorten worden in de hals en de taille afgewerkt met stevig (natuurlijk gelooid) tuigleer. De rundleren schorten zijn met de hand gemaakt door vakmannen.

Deze stoere leren schorten zijn ontworpen en gemaakt in een atelier in Waalwijk en verdienen de titel Made in Holland.

Surprise!

Ze zien er misschien heavy uit, maar schijn bedriegt. En dit is het unieke van Xapron leren schorten. Door een speciale bewerking van het leer, zijn Peters schorten opvallend licht en flexibel. Door de souplesse van het leer vallen alle schorten mooi om elk lichaam. Zie je er ook nog goed uit als je boven de BBQ of je pannen staat.

Lees ook:  The Fourneau verandert elke keuken in een artisanale bakkerij

2 gedachten over “Xapron. Stijlvol leren schort als relatiegeschenk idee voor foodies”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.