Henk Schiffmacher messen

Homey’s By Schiffmacher messen: voor een stoer relatiegeschenk of kerstgeschenk

Nederlands meest fameuze tattoo artiest: Henk Schiffmacher ontwierp samen met messen leverancier Homeij een mooie lijn koksmessen. Een 4-Delige Steakmessenset (8cm) met wortelnotenhout, en een vleesmes vervaardigd uit één stuk RVS met een lemmetlengte van 20 cm.

Messen bedrukt met tattoo door Henk Schiffmacher

De unieke tattoo opdruk op het lemmet van de messen is geïnspireerd door Polynesische tattoo-kunst. Ideaal om als personeelscadeau of relatiegeschenk te geven vanwege de luxe zwarte giftbox.

Schiffmacher, het merk

Schiffmacher is de laatste tijd druk bezig samenwerkingen op te zetten. Onlangs nog sierde zijn tattoo kunst op de GGD pleisters. En begin dit jaar kwamen er leren schorten van het merk Witloft op de markt die, je raadt het al, getatoeëerd waren door Henk. En ook zijn dochter, Morrison Schiffmacher, ontdekt de commerciële kansen met collabs. In 2020 ontwierp ze het limited edition Duvel-artglas voor de bierbrouwerij Moortgat Duvel.

Messenleverancier Homeij

Al decennia is Homeij (Voorheen Homeij Oisterwijk) dé messen groothandel, importeur en producent van de Benelux. Niet alleen voor de retail, maar vooral in de relatiegeschenkenmarkt is dit bedrijf zeer actief. Elke relatiegeschenk leverancier is bekend hun eigen merk messen. Maar ook beschikt Homeij over agentschappen van bekende merken waaronder Opinel, Sabatier en Victorinox.

Lees ook:  Top 4 Chef Soenil kerstpakketten