LU Prince x Komrads

Alle sneakerfanaten opgelet! Design & win met LU Prince een sneaker customizing workshop met Komrad sneakers

LU Prince verloot 20 paar KOMRADS Sneakers + Sneaker Design Workshop in BXL

Sneakers personaliseren in een professionele workshop. Wat een gaaf cadeau! Het idee komt uit de koker van koekjesmerk LU Prince en Komrads, een duurzaam sneaker merk uit België. Deelnemers maken kans op een sneaker customizing workshop en een paar Komrads sneakers ter waarde van €99.

Marketing-2-Kids beleid – Sinds 2005 hanteert Prince (Mondelez International) een strikt Marketing 2 Kids-beleid. Dit houdt in dat ze marketing uitingen en campagnes nooit zullen richten aan kinderen jonger dan 13 jaar. Kinderen onder de 13 mogen alleen aan de actie deelnemen met voorafgaande toestemming van een ouder.

campagne winactie sneaker workshop lu komrads

Hoe werkt de winactie?

  1. Koop minstens 1 pak LU Prince koekjes en bewaar de streepjescode.
  2. Ga naar actiewebsite www.luprince.be/sneakers en download het template.
  3. Design de sneaker op het sjabloon; digitaal of fysiek door de template af te drukken;
  4. Upload je ontwerp op de actiewebsite en voer de streepjescode in van het pak Prince koekjes (stap 1)

Uit alle ingezonden ontwerpen worden in totaal 10 Nederlandstalige, en 10 Franstalige klanten gekozen die de gelukkige winnaar zullen zijn van de prijs: een sneaker customizing workshop. Elke winnaar krijgt een paar coole Komrads die ze onder begeleiding van een professional mogen customizen. Uiteraard kan je tijdens deze workshop ook genieten van heel veel LU Prince koekjes. 

Looptijd winactie

De actie loopt van 15/08/2022 (00u01) tot 30/10/2022 (23u59). De workshop zal plaatsvinden op 27 november 2022 in Brussel.

Lees ook:  Chiquita en Spotify bundelen krachten

LU sinds 1850

LU biscuits, opgericht in 1850 door Monsieur LeFevre en Mademoiselle Utile, is een van de grootste succesverhalen in de Franse voedingsindustrie. Het begon met een klein familiebedrijf in Frankrijk dat uitgroeide tot marktleider, onderdeel van snackmerken gigant Mondelez International. LU-koekjes zijn verkrijgbaar in 100 landen en omvatten kinderfavorieten als Le Petit Ecolier, Petit Beurre, Mikado, Pepito (Mini Stars), Cracotte, Ourson en Tuc.

Komrads duurzame sneakers

Komrads zijn vegan sneakers, gemaakt van 100% gerecyclede en hergebruikte materialen. Sneakers gemaakt zonder onze planeet te schaden, met alleen gerecyclede materialen en appelleer.