PromGift gaat over Product Media

PROMGIFTS is de relatiegeschenken beurs van België ondersteund door het BAPP.

In België praat men over product media. Níet over relatiegeschenken.

PromGift 2017 vind plaats op 29 en 30 maart in Brussel. 

Hét enige event rond Product Media in België

In 2014 werd, in een artikel van Rendevenement, de term product media voor het eerst genoemd door Michel van Bavel. Toenmalig voorzitter van de Belgische brancheorganisatie voor de relatiegeschenken branche (BAPP). Communicatie door middel van een product, is de vertaling van het Franse ‘communication par l’objet’. Meteen is duidelijk dat de Franse uitdrukking niet eenvoudigweg in het Nederlands over te nemen valt. In het tweetalige België werd er al langer gezocht naar een term die in beide talen de lading goed dekt. Vandaar de neiging van vele BAPP-leden om voluit voor ‘product media’ te gaan.

Groei

De beurs waar alle Belgische leveranciers, of product media adviseurs, te ontmoeten zijn is vorig jaar al verhuisd van Antwerpen naar Brussel. Promgifts werd vroeger tegelijk met de beurs Ondernemen georganiseerd in Tour & taxis (Antwerpen). Volgens de PUB  heeft het sinds 2016, in positieve zin, een eigen identiteit ontwikkeld.

In Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden) op woensdag 29 en donderdag 30 maart vind de 5e editie alweer plaats. PromGifts biedt ondernemers, aankopers, marketeers en creatieven de mogelijkheid zich te oriënteren en te laten inspireren op het gebied van premiums, business gifts, merchandising, corporate gifts, en loyalty programs.

The Power of Product Media

Topmarketeers

Op beide dagen zijn er net als in 2016 lezingen van topmarketeers gepland.  Het thema is opnieuw The Power of Product Media. Lezingen gaan over de inzet van product media in de marketing- en communicatie- aanpak van bedrijven. Wie er dit jaar spreken is nog onbekend. Vorig jaar was er de Marketing Manager of the Year 2015: Anouk Lagae  (Duvel Moortgat). Verder inspierende lezingen van Harry Demey (CEO van het reclamebureau LDV) en Claude Rombaux (Sales & Marketing Manager bij GLS Belgium Distribution).

Lees ook:  Thema relatiegeschenken vakbeurs: 'The only way is up'

Gratis entree via www.promgifts.be

promgifts relatiegeschenken beurs belgie

1 gedachte over “PromGift gaat over Product Media”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.